ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ!

πηγή: Intime
 

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάθε δικαίωμα να συζητάει με τους υπαλλήλους του στον ΠΑΟΚ. Τον αρχιτέκτονα Φρανκ Άρνεσεν, τον εργολάβο Ιγκόρ Τούντωρ, τον πρόεδρο του καταστήματος Τζακ που μόνον αντεροβγάλτης δεν είναι. Το ερώτημα είναι αν... γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να συζητήσει με τους ειδικούς.

Ο αρχιτέκτονας μιλάει με τη σκέψη και τη γλώσσα του αρχιτέκτονα. Το ίδιο και ο δικηγόρος, ο γεωπόνος, ο χημικός, ο υδραυλικός, ο ηλεκτρολόγος, ο γιατρός. Αν δεν ξέρεις το αντικείμενο το πιθανότερο είναι να σε πιάσει κορόιδο ο ειδικός. Επειδή δεν ξέρεις τι να του πεις, τι να τον ρωτήσεις. Επειδή δεν είσαι πράγματι σε θέση να τον ελέγξεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άσχετος από τόπι. Δεν είναι κακό αυτό. Ούτε είναι απαραίτητο να γνωρίζει μπάλλα ο επιχειρηματίας της ΠΑΕ. Γι' αυτό δεν συζητάει με τον προπονητή, με τον τεχνικό διευθυντή. Μόνον ακούει! Μόνον... διαβάζει ό, τι έχουν να του πουν στα χαρτιά! Στις εκθέσεις τους, κάθε μήνα, τουλάχιστον.

Μ' όσα γράφουν κάθε μήνα οι υπάλληλοί του στον ΠΑΟΚ και συγκρίνοντας τις εκθέσεις τους ο άσχετος Ιβάν, τους κρίνει σαν σούπερ σχετικός. Με βάση αυτά που θα του γράφουν εύκολο είναι να αντιληφθεί αν πράγματι η ομάδα κτίζεται, βρίσκεται σε διαδικασία κτισίματος. Αν έχει να κάνει με απατεώνες. Ίσως με ανίκανους. Με ακατάλληλους.

«Τα είπε», λέει, ο Ιβάν με Άρνεσεν, Τούντωρ. Ε, αφού τα «είπανε»... πάλι, το πράμα είναι στον ίσο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα:

Ιγκόρ, έχουν σκίσει τα δίχτυα σου