ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

πηγή: Intime
 

Να μιλήσει ξεκάθαρα ο Ιβάν Σαββίδης. Για ποιο λόγο μπλέκτηκε με τον ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι συγκεκριμένες σκέψεις του όταν άρχισε να σκορπάει λεφτά με την ανάμιξή του πρώτα στον ΠΑΟΚ. Έχει υποχρέωση απέναντι στον κόσμο. Όχι μόνον να τους λέει κάνετε υπομονή, ελάτε στο γήπεδο.

Ξανά μανά ρωτάω. Με ποια προοπτική ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον ΠΑΟΚ, άρχισε μετά νταραβέρια με την Βέροια και γιατί θέλει να πάρει τη διοίκηση της ΕΠΟ. Δεν μπορεί να μην έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του ο άνθρωπος. Ποιο είναι αυτό το «κάτι», όμως.

Τον Κάκο, άλλωστε, γι' αυτό τον ήθελε στον ΠΑΟΚ ο ομογενής επιχειρηματίας. Τον πρώην διεθνή διαιτητή, ο οποίος κρίθηκε ότι έχει σχέσεις και κολλητηλίκια με προέδρους τοπικών Ενώσεων. Ότι μπορεί «ο φαλακρός πράκτωρ» να βοηθήσει να εκλεγεί μια διοίκηση στην ομοσπονδία που θα κάνει πολιτική κάθαρσης και εξυγίανσης. Τι θα κερδίσει μ' αυτό ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ;

Μη ξεφεύγουμε. Βλέπεις τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο και γίνεται μαύρη η καρδιά σου. Η απογοήτευση. Μια άθλια αγωνιστική εικόνα. Και το πρώτο που αναρωτιέσαι είναι οι ευθύνες του αφεντικού. Του μεγαλομέτοχου. Του χρηματοδότη.

Γιατί, σύντροφε Ιβάν, ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς όχι για χόμπυ. Στην πράξη δεν υπάρχει απάντηση. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ o Σαββίδης δεν διαφωτίζει. Ποιο είναι το σχέδιό του. Τι ακριβώς θέλει με την εμπλοκή στον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό, το καλύτερο να εξομολογηθεί στον κόσμο. Να ξεκαθαρίσει τη θέση του και τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Στον ΠΑΟΚ δουλεύουν κανονικά τον Ιβάν