ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Μ’ αυτήν την ομάδα ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε τον Ολυμπιακό, είναι το ερώτημα. Έτσι όπως έπαιξε κόντρα στον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμμία τύχη στο ντέρμπυ με τον πρωταθλητή. Άρα, αγγίζει την γραφικότητα να σκίζει τα ρούχα του γιατί δεν άφησαν να γίνει το παιχνίδι το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο.

Γλύτωσε ο Παναθηναϊκός στο Καυταντζόγλειο το πριμ, το χοντρό πριμ, τόσο όσο ήταν στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Ούτε η παρουσία του Εσιέν πρόσθεσε το κάτι περισσότερο για να φθάσει στη νίκη ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του Στραματσόνι.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που περισσότερο βοήθησε τον Παναθηναϊκό να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ένας Ηρακλής φιλότιμος και μαχητικός, ο οποίος όμως εξαφανίστηκε στην επανάληψη. Δεν υπήρχε στο παιχνίδι.

Μία είναι η εξήγηση της καθολικής υποχώρησης του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν παρέδωσε τα πάντα όλα στον Παναθηναϊκό. Δεν πίστεψε ότι μπορούσε να τελειώσει το ματς με το σπουδαίο σε εκτέλεση σκολ του Βέλιου, το 1-0. Η φανέλλα του Παναθηναϊκού κι όχι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός ήταν ο φοβικός αντίπαλος του Ηρακλή.