Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!

πηγή: Intime
 

Το αποκρουστικό στον Παναθηναϊκό, που πλέον φθάνει στα όρια της γραφικότητας και του αληθινά εθνικού (!!!) προβλήματος, είναι ότι διαμαρτύρεται χωρίς να έχει ομάδα. Είναι ενοχλητικό το φαινόμενο και δικαιολογημένα βγάζει από τα ρούχα τους τους σοβαρούς, τους σκεπτόμενους Παναθηναϊκούς. Σκέτο ΚΚΕ χωρίς υπερβολή κατάντησε η ομάδα εξουσίας, η ομάδα που κατά σύστημα έκανε πρωταθλητισμό με την αξία της, ο Παναθηναϊκός.

Το ίδιο τροπάρι το ΚΚΕ και σήμερα στη μνημονιακή Ελλάδα που έχουν σφίξει οι κώλοι. Όπως και το 1980, και το 1990, και το 2000, που τότε ήταν λάσκα όλα τα λουριά. Το ίδιο «σουξέ» που δεν πουλάει, εννοώ ότι δεν μαζεύει ψήφους περισσότερο από 5-10%.

Ο Παναθηναϊκός. Δεν ενοχλεί που τα βάζει με τον Μαρινάκη, την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα, γενικά με το παρασκήνιο από το οποίο ο ίδιος ο Παναθηναϊκός είναι στην απ’ έξω. Αυτό που προκαλεί είναι ότι χωρίς να έχει ομάδα απαιτεί το πρωτάθλημα.

Μόνο για ένα πράγμα υπερέχει ο Παναθηναϊκός από τους Λεβαδειακούς και τους Πανθρακικούς, τους Πλατανιάδες και τις Καλλονές, τους Ατρόμητους και τους Αστέρες. Στη φανέλλα. Στη πράσινη φανέλλα με το τριφύλλι που είναι βαρειά και ασήκωτη και προσδίδει πόντους περισσότερους από την σημερινή αξία τη γηπεδική.

Αγωνιστικά, δηλαδή, τα τελευταία 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύτερος και σα μονάδες ποδοσφαιριστών και σαν ομάδα σε σύγκριση με τις μικρές και τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Να ξέρουμε τι λέμε. Να ξέρουμε τι βλέπουμε. Παιχνίδι Ηρακλής- Παναθηναϊκός. Άσε στην άκρη το αποτέλεσμα, την ήττα. Μπάλλα είναι αυτή και το ίδιο το ματς μπορεί να δώσει τρία αποτελέσματα, γι’ αυτό και για εκείνο το λόγο. Σημασία έχει ότι στόχος του Ηρακλή είναι να παραμείνει στην κατηγορία κι όμως, εκτός από το ειδικό βάρος της φανέλλας, δεν μειονεκτεί απέναντι στον Παναθηναϊκό που έχει στόχο την... κούπα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Η μαύρη αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύτερος από την Ξάνθη και την Βέροια, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ. Η μαύρη αλήθεια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι απλά του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό έχουμε μείνει πίσω διεθνώς. Επειδή έχουν χρεοκοπήσει οικονομικά και αγωνιστικά οι μεγάλες φανέλλες, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Στραματσόνι σπούδασε ποδόσφαιρο σε σχολή ραπτικής