ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Δεν τον τραβάει το ελληνικό ποδόσφαιρο τον ποδοσφαιρόφιλο. Αυτόν που αγαπάει τη μπάλλα. Που θεωρεί πολύ σπουδαία δουλειά το ποδόσφαιρο. Που ένας αγώνας στο γήπεδο σε γεμίζει από ζωντανή δράση ποδοσφαιρική, κινηματογραφικού τύπου.

Βλέπεις την Μπαρτσελώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και μαγεύεσαι. Σπουδαίες κινήσεις, οι παίκτες, εμπνεύσεις, όχι μόνον από την ομαδάρα Μπάρτσα, αλλά να προσπαθεί, να κάνει ευκαιρίες και η άλλη Ρεάλ, η Σοσιεδάδ.

Τι να δεις στο Ηρακλής-Παναθηναϊκός; Εγχώριο ποδόσφαιρο. Το ίδιο στο ΑΕΚ-ΠΑναιτωλικός. Μη χάσουμε. Όχι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όχι να παίξουμε μπάλλα. Το ίδιο και στο Ολυμπιακός-Αστέρας.

Η Έβερτον κέρδισε 2-0 την..., σε ματς σφαγή. Έγινε 2-2 και στο τελευταίο λεπτό 2-3, και στις καθυστερήσεις 3-3. Πετιέσαι όρθιος! Και χειροκροτείς. Όχι καθιστός, όχι στην πολυθρόνα. Και λες «Ευχαριστώ» στους παίκτες γι' αυτό που σου προσφέρανε.

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ σε γήπεδο... 3.000 θέσεων ομάδα της σούπερ ληγκ, την Καλλονή. Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ που έπαιξε χωρίς Μπερμπάτωφ. Από ποδόσφαιρο; Ποιος ασχολείται για την ποιότητα του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Με Εσιέν στη Βέροια χάνει ο Παναθηναϊκός