ΤΑ ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

πηγή: Intime
 

Επιτέλους! Διάβασα ένα χαριτωμένο σχόλιο χρήστη. Τα περισσότερα που γράφουν κάτω από τα ρεπορτάζ που βγαίνουν στα site είναι για πέταμα. Ένας, λοιπόν, είπε το πιο ωραίο. «Θα είμαι πάλι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές, μετά από 10 μήνες» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και ο δικός σου άγνωστος το πέταξε: «Υποψήφιος ξανά σε... διαγωνισμό ομορφιάς;;;».

«Ελπίζω να έχω την υποστήριξη των Ενώσεων» δήλωσε με... τόλμη ο Γκιρτζίκης, ένας άνθρωπος κάθε άλλο παρά ηγετικός, βαρύτιμος και βαρυσήμαντος. Η δική μου η κουβέντα είναι ότι τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, όπως και τον προηγούμενο και τον προπροηγούμενο, δεν τον αποφασίζουν οι πρόεδροι των Ενώσεων. Αυτοί τον εκλέγουν. Απλά τον ψηφίζουν. Δεν είναι δική τους επιλογή, όμως.

Με την ευκαιρία και εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016. Άλλη κουβέντα αυτή. Είναι στο πρόγραμμα ότι θα τουμπάρουν οι πόλοι της γης. Όπως το λέω. Θα έρθουν τα επάνω, κάτω. Επειδή το πράμα θα πάει σ' άλλη φάση. Άγνωστη. Πρωτόγνωρη. Κι αυτό δεν γίνεται χωρίς να μπουκάρουν στην πίστα τα άγρια θηρία.

Διαβάστε ακόμα:

Με πιάσανε Κώτσο παραδέχεται ο Ιβάν