ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο... ΖΙΡΟΥ!

πηγή: Intime
 

Μας είχαν τρελλάνει. Δεν σταμάτησαν να λένε για τις απουσίες της Άρσεναλ. Ότι θα λείψουν αρκετοί παίκτες που είναι τραυματίες. Και μέσα σ' αυτούς ο Καθόρλα, ο Σάντσες, ο Κόκλαν. Και, τελικά, αυτός που έκανε τη ζημιά στον Ολυμπιακό ήταν ο... Ζιρού! Αυτός δεν έλειψε.

Λάθος, κύριε. Ποιος Ζιρού! Ναι, αυτός έκανε τα τρία γκολ, αλλά η Άρσεναλ κι όχι μόνος του ο Γάλλος απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα κέρδισε, και χωρίς αυτόν κι εκείνον.

Ασφαλώς και οι απουσίες Καθόρλα, Σάντσες και των άλλων είναι σημαντικές, διότι πρόκειται για παικταράδες. Της Άρσεναλ, όμως! Η οποία Άρσεναλ εδώ και 20 χρόνια με τον συγκεκριμένο Βεγκέρ δουλεύει στο ίδιο σχεδόν προπονητικό σχεδιασμό. Μ' αυτούς και μ' εκείνους τους παίκτες.

Δεν προσαρμόζεται η ομάδα στον Καθόρλα, στον Σάντσες, στον Ζιρού, στον όποιον. Δεν γίνεται έτσι η δουλειά. Ο παίκτης, ο επιλεγμένος κι όχι κουτουρού μπουγάτσα θα μπει στο κλίμα και στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Μιλάμε για αξιόπιστο ποδόσφαιρο υψηλών αγωνιστικών απαιτήσεων. Μιλάμε για βιομηχανική, για εργοστασιακή παραγωγή διότι το μαγαζί, δηλαδή η ΠΑΕ κυκλοφορεί στην αγορά της Ευρώπης με τα χοντρά πακέτα. Δεν μιλάμε για Ελλάδα όπου η ομάδα καλείται να προσαρμοστεί στον άλφα παικταρά που φέρνει η προεδράρα για να πουλήσει μούρη.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έχει θέση στην Αρσεναλ