ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Γιατί έχασε, μάλιστα με το βαρύ 3-0, ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ, στη μεγάλη βραδυά της πρόκρισης μπροστά στους οπαδούς του στο Καραϊσκάκη. Επειδή όλα, σχεδόν όλα, ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Γι' αυτό.

Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό. Δεν θα πω αναμενόμενο. Θα το πω φυσιολογικό. Όχι μόνον διότι η Άρσεναλ είναι καλύτερη ομάδα, διότι υπερέχει σ' όλα τα μέτωπα του Ολυμπιακού. Η ήττα-αποκλεισμός προήλθε διότι η αγγλική ομάδα είχε πεντακάθαρο μυαλό, ο δε Ολυμπιακός σκοτεινιασμένο. Μπερδεμένη σκέψη.

Όλοι οι μαλάκες με «λογική» κι όχι ποδοσφαιρική κουλτούρα, τα έβαζαν κάτω και ποντάριζαν στον Ολυμπιακό. Ότι αυτός θα προκριθεί, διότι... πάει και για ισοπαλία. Ότι τον βολεύει και η ισοπαλία. Ακόμα και ήττα με 1-0, με 2-1.

Το έγραψε πεντακάθαρα ο αποδυτηριάκιας πριν το ματς. Ότι βρωμάει. Επειδή ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στο Λονδίνο, επειδή παίζει στη καυτή έδρα του, επειδή ο αντίπαλος θέλει τουλάχιστον 2-0. Όλα τα «συν» του Ολυμπιακού, όλα τα «πλην» της Άρσεναλ πιθανότατα να δουλέψουν σε βάρος του Ολυμπιακού. Κι έτσι έγινε.

Τι έγινε, δηλαδή; Το ματς άρχισε να κυλάει στα μέτρα του καλού και οργανωμένου σωστά Ολυμπιακού. Με μια γαμημένη διαφορά. Η Άρσεναλ ήθελε μόνον τη νίκη. Μόνο το γκολ. Απεναντίας, η σκέψη του Ολυμπιακού όλο και δηλητηριαζότανε. «Πάμε για το 0-0, πολύ καλό». Μετά το 1-0 «Πάμε να κρατήσουμε το 0-1, μήπως να κυνηγήσουμε το 1-1». Μετά το 0-2, «Τώρα τι κάνουμε, τώρα για τι... πάμε;».

Ένα πράμα είχαν στο μυαλό τους οι της Άρσεναλ. Δύο, τρία, τέσσερα πράγματα μυρμηγκιάζανε παρά τη θέλησή τους το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Οι βάζελοι λάτρεψαν το 3-0 της Αρσεναλ