ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΕΥΡΩΠΗ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Με το 3-0 της Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη κρατάς το στόμα κλειστό. Δεν έχεις να πεις τίποτα. Τι να πεις; Κι αν κάτι θα λαλήσεις, θα το κάνεις με λόγια μετρημένα στον πόντο.

Κέρδισε και προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα. Η Άρσεναλ. Έχασε και αποκλείστηκε ένας καλός Ολυμπιακός, ο οποίος στο συγκεκριμένο καθοριστικό παιχνίδι έδειξε τις αδυναμίες του, σε σύγκριση με τον αντίπαλο.

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Ήταν σφικτός, δεμένος, όμως στην πορεία η Άρσεναλ ήταν αυτή που χωρίς να πιέζει, χωρίς να δείχνει καν ότι έχει το άγχος της πρόκρισης, έβγαζε τελικές. Αυτό που δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός.

Μιλάνε τα δεδομένα. Δύο γκολ ήθελε η Άρσεναλ, έκανε τρία. Και μετά το 3-0 έφθασε κοντά στο 4-0. Τελείωσε τα παιχνίδια στον όμιλο ο Ολυμπιακός με 13 γκολ να έχει δεχθεί. Πολλά. Με δύο ήττες βαρειές στο Καραϊσκάκη.

Άρα; Ανέβηκε σκαλί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, όμως μονάχα με το ένα πόδι, όχι και με τα δύο. Θέλει ψωμιά ακόμα. Η Άρσεναλ είναι η ευρωπαϊκή ομάδα, όχι η αγγλική ομάδα που παίζει στα κύπελλα Ευρώπης. Με το 3-0 στο Καραϊσκάκη ακύρωσε την ήττα της 3-2 στο Λονδίνο από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό για να τον απαλλάξει