ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Ο πάγκος του ΠΑΟΚ κάνει αλλαγή τον Βούλγαρο παικταρά Ντιμίτερ, όχι Ντιμίταρ, Μπερμπάτωφ. Και ο ακριβοπληρωμένος παραμύθι φούρναρης σα να είναι παίκτης της ομάδας, σα να αισθάνεται κομμάτι της ομάδας, αποδέχθηκε την απόφαση του προπονητή του. Και με την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο χαιρέτησε και άπλωσε το χέρι του στον Τούντωρ, στον βοηθό προπονητή, στον γυμναστή, στον μασέρ, στο διερμηνέα. Το θέατρο.

Δεν χρειάζεται να το «δείχνει» κάποιος ότι είναι μέλος της ομάδας. Αρκεί να το νοιώθει. Ο Μπερμπάτωφ είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ. Λυπηρό. Όχι γιατί δεν έχει συμπεριφορά σωστή, επαγγελματική, αλλά το άσχημο είναι ότι δεν σηκώνεται να φύγει.

Έτσι είναι. Να αναγνωρίσει ότι έκανε λάθος που συμφώνησε να έρθει στον ΠΑΟΚ, να ζητήσει συγγνώμην κι εκεί τελειώνει το επεισόδιο. Είτε γιατί δεν αισθάνεται ότι μπορεί να είναι πλέον ο Μπερμπάτωφ που περιμένουν όλοι. Είτε γιατί δεν κάνει κέφι να συνεχίσει το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον πήχυ που ορίζει η αξία του, η καριέρα του.

Βγαίνουν οι δύο ομάδες μαζύ με τους διαιτητές στο Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ, όλοι είναι σε μια σειρά, ο ένας πίσω από τον άλλον, κολλητά σχεδόν. Ο Μπερμπάτωφ είχε... τρία μέτρα απόσταση από τον μπροστινό συμπαίκτη του. Φαίνεται το πράμα. Ξεκομένος είναι ο άνθρωπος από τους συναδέλφους του. Τι σχέση έχω μαζύ τους, σκέπτεται.

Διαβάστε ακόμα:

Τον βγάζουν άχρηστο το Σύλβα