ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο... ΠΑΠΑΣ

πηγή: Intime
 

Πρωτάθλημα σήμερα Σάββατο. Κι αύριο, βέβαια. Τι έχουμε να δούμε; Κακό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το σίγουρο. Το στάνταρ. Όταν δεν έχεις ομάδες αξιόλογες, θα ειπράττεις ποδόσφαιρο σαν τα μούτρα τους. Πού είναι το περίεργο;

Γίνεται κυβέρνηση ο σύριζας και παθαίνεις την πλάκα σου. Κακώς. Είσαι μαλάκας αν περίμενες κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό.

Σε τίποτα δεν διαφέρει ο σύριζας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Η μόνη διαφορά, η πολύ σοβαρή διαφορά είναι ότι το κόμμα του Τσίπρα λέγεται σύριζα και εκείνο με πρωθυπουργό τον Σαμαρά λέγεται ΝΔ.

Ε, όχι να πεις διαφορετικά δύο κόμματα επειδή έχουν διαφορετικό όνομα. Λέγαμε, όμως, για το πρωτάθλημα, να μη ξεχνιόμαστε. Τι είδαμε την περασμένη αγωνιστική, να σου θυμίσω. Είδαμε μπάλλα που δεν... βλεπόταν.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οι τέσσερις μεγάλοι. Και τα τέσσερα ματς που έπαιξαν ήταν μάπα. Και πολύ μάπα. Η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα, ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Κακό ποδόσφαιρο, αυτό είναι το πρωτάθλημά μας. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το πρωτάθλημα παρουσιάζει φτωχό θέαμα. Κακής ποιότητας. Με την διαιτησία πρώτο πιάτο, όχι να το φας, αλλά να φτύσεις. Να σας το πω για να το χωνέψετε. Για ένα μόνο λόγο έχει νόημα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Να ασχολούνται με την διαιτησία, όχι με το ποδόσφαιρο.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα, όργια η διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού με ρέφερυ τον Παπά. Αυτόν που δεν έκανε το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Πήρες χαμπάρι;

Πήρα χαμπάρι, να λες. Γίνεται πρωτάθλημα και ψάχνουν όλοι τι θα κάνει το κοράκι. Αν θα σφάξει τη δική μας ομαδάρα. Αν θα ευνοηςει τον αντιπαλο. Πριν γίνει το παιχνίδι διαμαρτυρίες, μετά το παιχνίδι καταγγελίες για τη διαιτησία.

Είναι κάτι άλλο το κωλοπρωτάθλημα;

Διαβάστε ακόμα:

Η διαιτησία σφάζει με γιαταγάνι τον Ολυμπιακό