ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

πηγή: Intime
 

Δίνω την πληροφορία ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, άρα το παλληκάρι δεν ξέρει τι του γίνεται. Αυτή είναι η έγκυρη και αποκλειστική πληροφορία.

Όσο πιο υψηλά στην κυβερνητική εξουσία βρίσκεται κάποιος πολιτικός, τόσο λιγώτερο έχει επαφή με τα εγκόσμια. Δεν γίνεται διαφορετικά, δηλαδή. Όταν είσαι βουλευτής, άντε και υπουργός και αρχηγός κόμματος, όσο να 'ναι διατηρείς μια σχέση με την πραγματικότητα, με την καθημερινότητα. Σαν πρωθυπουργός, όμως, έχεις «ξεφύγεις». Είναι επιλεκτικές οι προσεγγίσεις ακόμα και στα πιο καίρια προβλήματα του τόπου.

Ο πρωθυπουργός δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου και της σκέψης να πάρει πρωτοβουλίες. Να ασχοληθεί με τούτο και το άλλο. Δεν γίνεται αυτό. Ό, τι βάλουν μπροστά του οι προσωπικοί συνεργάτες.

Ο Τσίπρας, λοιπόν, θα ασχοληθεί στο παρασκήνιο, εννοώ εκτός δημοσιότητας, με τούτο και το άλλο που θα του «υποδείξει», που θα του «προτείνει» το επιτελείο του. Όπως, από την άλλη, θα κάνει δημόσια την παρέμβασή του με τούτο και το άλλο που θα «αποφασίσει» στην πραγματικότητα το γραφείο του πρωθυπουργού. Οι άνθρωποί του. Τα εργαλεία του.

Όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Αλαφούζος. Ότι η επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό θα πάει κατ' ευθείαν στον κάλαθο. Αδιάβαστη από τον Τσίπρα. Όση αξία
έχει η επιστολή Αλαφούζου για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου έχει και η διαμαρτυρία κοινοτάρχη χωριού για τον παπά της ενορίας που βλέπει πορνό μετά την λειτουργία της
Κυριακής.

Τότε γιατί ο Αλαφούζος έστειλε την επιστολή στον Τσίπρα; Για να γράψουν τα ΜΜΕ το γεγονός! Ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έφθασε μέχρι τον πρωθυπουργό. Με καθυστέρηση, όμως. Είχε προλάβει ο Μαρινάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη