ΣΟΚ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Φλαμπουράρη, τον σύντροφο Αλέκο Φλαμπουράρη. Έχω ακούσει πολλά, όπως και συνεχίζω να ακούω πολλά για τον κολλητό του πρωθυπουργού, τον πολύ κολλητό της οικογένειας Τσίπρα. Δεν έχω, λοιπόν, προσωπική άποψη για τον υπουργό επικρατείας, λέει, αφού δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, όμως η φάτσα του λέει πολλά.

Αν τον κρίνεις από φάτσα, αλλά και απ' αυτά που λέει όσες φορές τον έχω τρακάρει στα παράθυρα, θα πεις ότι πρόκειται για έναν χάλια. Ένα άτομο της πλάκας. Της πολύ πλάκας. Εντελώς ασόβαρος. Εντελώς αναξιόπιστος. Και απορείς. Πώς είναι δυνατόν ένας ασήμαντος κομματικά, ένας της προσκολλήσεως του μακαρίτη Λεωνίδα Κύρκου στο ΚΚ Εσωτερικού, να αναγνωρίζεται ακόμα ως γκουρού από τον σημερινό πρωθυπουργό.

Τέλος πάντων, γράφω αυτές τις αράδες για να δηλώσω το σοκ που υπέστην όταν πληροφορήθηκα ότι αυτή η χαβαλέ φάτσα του Φλαμπουράρη είπε πως... θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Και απορώ! Πώς και δεν ανησύχησαν οι αεκτζήδες!!!

Επόμενο είναι ότι ισχύει το αντιθετο, το ολότελα αντίθετο, απ' αυτό που θα... δεσμευτεί, θα υποσχεθεί ο κυβερνητικός, μάλιστα ο συριζαίος υπουργός. Μιλάμε με βάση την πραγματικότητα. Άλλα λένε, άλλα προκύπτουν. Τα ολότελα αντίθετα.

Δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις, είπε ο Φλαμπουράρης, μόλις προχθές. Τι σημαινει αυτό; Ότι θα πέσει μαχαίρι, εκτός από τις επικουρικές, και στις κύριες συντάξεις. Επειδή το είπε ο Φλαμπουράρης. Τι είπε; Ότι δεν θα μειωθούν, άρα θα μειωθούν.

Και τώρα λέει ότι... θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Άρα; Ξεχάστε το γήπεδο! Αυτό είπε ο Φλαμπουράρης. Άρα, τη λύση για το πρόβλημα του γηπέδου της ΑΕΚ θα τη δώσει η νέα κυβέρνηση. Η επόμενη κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα:

Μια μαύρη σελίδα του πρωταθλήματος