ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ... ΚΥΠΕΛΛΟ!

πηγή: Intime
 

Μια ζωή ΠΑΟΚ. Δηλαδή; Μια ζωή ο ΠΑΟΚ αδικείται. Μια ζωή ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους. Μια ζωή η λαοφιλέστατη ομάδα είναι βουτηγμένη μες στο ψέμα. Μια ζωή ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που είναι κι όχι... κάποιος άλλος, όπως παραμυθιάζουν όλοι όσοι τρώνε ψωμάκι από τον ΠΑΟΚ. Από την λαϊκή δύναμη του ΠΑΟΚ.

Δεν θα αλλάξει ποτέ η μοίρα του ΠΑΟΚ αν δεν κοπεί μαχαίρι το μπαλαμούτι που παίζει μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ, ο αληθινός ΠΑΟΚ είναι αυτός που εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό γήπεδο της Μυτιλήνης. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ της… φαντασίας, της ελπίδας, του μέλλοντος, του ψέματος που έχει στόχο το... κύπελλο.

Ματς κυπέλλου με την ουραγό του πρωταθλήματος Καλλονή και η τοπική ομαδούλα έβαλε το πρώτο γκολ στο 3 κιόλας. Τι έκανε ο... υποψήφιος κυπελλούχος; Ποια ήταν η αντίδρασή του. Έδειξε ότι είναι… λόγια, σκέτα σάλια όλα αυτά που του πιστώνουν, ότι στοχεύει το κύπελλο.

Μ’ αυτά τα χάλια του ΠΑΟΚ άντε να περάσει την Καλλονή, η οποία βέβαια δεν έχει στόχο το… κύπελλο και η οποία έκανε το 2-0 στο 78. Ο δε ΠΑΟΚ που μείωσε στο 89 επιβεβαίωσε ότι όσο πέφτει δούλεμα «Θα κάνουμε και θα ράνουμε», όμως χωρίς η ΠΑΕ να δουλέψει στα σοβαρά, μια ζωή θα είναι μια από τα ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Πολλές καταδίκες ο Ψωμιάδης, ποτέ φυλακή!!!