ΣΤΑ ΣΤΡΗΠΤΗΖΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Άγριο κράξιμο έπεσε στο αεροδρόμιο, όταν επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μετά τη ντροπή της Μυτιλήνης. Λέω «ντροπή» όχι επειδή η παοκάρα έχασε, αλλά επειδή δεν έπαιξε σαν παοκάρα. Με το στόχο, μάλιστα, που της έχει... απομείνει, το κύπελλο.

ΠΑΟΚ είναι, είχε βγει νοκ-άουτ από το πρωτάθλημα ενωρίς-ενωρίς κι είπανε, για μια φορά ακόμα, για μια χρονιά ακόμα να σοβαρευθούμε, να τα δώσουμε όλα στο κύπελλο. Πού,
όμως.

Τέλος πάντων, η είδηση δεν είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έφαγαν μπινελίκια στο αεροδρόμιο. Άλλο είναι το ζουμί. «Αρμέγετε τον Ιβάν Σαββίδη» είπαν στους παίκτες. Χρειάζεται μετάφραση; Ότι οι παίκτες είναι απατεώνες, όχι σωστοί επαγγελματίες και ότι είναι για λύπηση ο φουκαράς ο Ιβάν που δίνει τα λεφτουδάκια του στους άχρηστους.

Δεν είναι έτσι, όμως. Ούτε φουκαράς, ούτε για λύπηση είναι ο Ιβάν. Αφού κρατάει αυτή την ασόβαρη σχέση με τον ΠΑΟΚ, καθόλου υπεύθυνη και αποτελεσματική, απλά εισπράττει τη συμπεριφορά από τους παίκτες που του αξίζει ο κύριος Σαββίδης.

Είπαν οι οργισμένοι στο αεροδρόμιο και το άλλο στους παίκτες. «Τραβάτε στα μπουζούκια, είναι ανοικτά». Γιατί, όχι σ΄άλλα ξενυχτάδικα, ας πούμε στρηπτηζάδικα της Θεσσαλονίκης. Όπως ξεβρακώθηκαν κόντρα στην Καλλονή, έτσι να απολάμβαναν το γδύσιμο που κάνουν στην πίστα οι καλλονές στη μπάρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός του χειρότερου πρωταθλήματος του κόσμου