ΞΕΥΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή: Intime
 

Έκπληξη! Πραγματικά δεν το περίμενα από τον επαγγελματία Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον διεθνή που συνεχίζει την καριέρα του στην Γερμανία. Δεν μας έχει συνηθίσει σε λόγια για υποθέσεις που δεν τον αφορούν. Σε κουβέντες περιττές έξω από τη δουλειά του.

Συγκεκριμένα. «Ο Μέστο είναι πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό» απεφάνθη ο σέντερ-μπακ της Ντόρτμουντ. Όχι, ρε! Πολυτέλεια ένας άνεργος ποδοσφαιριστής. Πολυτέλεια ένας ποδοσφαιριστής 33 χρονών. Πολυτέλεια ένας μπακ που δεν έβρισκε ομάδα.

Τόσο χαμηλά ο Έλληνας διεθνής κατέβασε τον Παναθηναϊκό. Τόσο γυμνό τον είδε! Ότι βρήκε παλτό με πολλές τρύπες στο δρόμο και το φόρεσε γιατι δεν είχε κάτι άλλο.

«Ήταν παικταράς όταν είμασταν μαζύ στην Τζενόα» είπε για τον Μέστο ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν ξέρει σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο Ιταλός αμυντικός, η... πολυτελής μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Δίνει Καρέλη ο Παναθηναϊκός, παίρνει Μέστο. Τι να κάνει η ΠΑΕ όταν έχει οικονομικό ζόρι. Και να σκεφθεί κανείς ότι τον Καρέλη δεν τον πλήρωσε μια Γιουβέντους και Άρσεναλ αλλά κάποια Γενκ, που σε κυβικά και διεθνή αναγνώριση είναι πολύ κάτω από τον Παναθηναϊκό. Σήμερα, βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που ήταν. Όχι, όμως, να λένε ότι είναι... πολυτέλεια που πήρε τον.. Μέστο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός για τον αντι-Μπεργκ