«ΑΓΡΟΤΙΚΗ» ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑIΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Λαϊκιά κυβέρνηση έχουμε, μην το ξεχνάμε αυτό, μη μας μπερδεύει που έχουν ξεσηκωθεί οι αγρότες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ψηφοφόροι της αριστερής, μην το ξεχνάμε, κυβέρνησης. Και οι αθεόφοβοι αγρότες πουλάνε νταηλίκια με τα τρακτέρ τους και δεν καταλαβαίνουν τίποτα ούτε από ΜΑΤ, ούτε από τα δακρυγόνα.

Αυτά βλέπουν σε τηλεοπτικά πλάνα, αυτά ακούνε οι οργανωμένοι βάζελοι της λαϊκιάς βάσης και αισθάνονται εντελώς ξεπερασμένοι σε χουλιγκανισμό που πάντα αποτελεί το πιο μεγάλο όπλο των αδικημένων. Και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τους πνίγει το δίκαιο. Η αδικία, μάλλον, της εξουσίας όπως εκφράζεται από τον στημένο του Μαρινάκη, αυτόν τον Κοντονή.

«Πρόεδρε, δώσε το σύνθημα!» προτρέπουν τον Αλαφούζο οι πιο τσαμπουκαλεμένοι βάζελοι. «Ματαιώσαμε το συλλαλητήριο και είδες ότι ο Κοντονής το παρατραβάει. Τα έμαθες, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης στο τσακ γλύτωσε το ξεβράκωμα από την μονάδα κρούσης των αγροτών, που έβαλαν φωτιές, που μπουκάρησαν στο γραφείο του».

Έτσι που λες είναι το κλίμα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ότι αν πάρουν τα «όπλα», πλακάτ και συνθήματα, πορεία με περιφρούρηση, δεν υπάρχουν διμοιρίες ΜΑΤ να τους σταματήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος Εβαντζελίστα μετά τη φόλα του Εσιέν