ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Το αφεντικό μίλησε. Τον ρώτησαν για τον Μπερμπάτωφ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκρυψε λόγια. Είπε αυτό που ξέρουμε όλοι. Ότι εγώ, μόνον εγώ, αποφασίζω στον ΠΑΟΚ. Κι αφού θέλετε να μάθετε, ποια τύχη έχει στην ομάδα ο Μπερμπάτωφ, σας λέω ότι θα μείνει. Και θα μείνει επειδή αυτό γουστάρω εγώ.

Φαντάζομαι να λάβει υπ' όψιν την κουβέντα του αφεντικού ο ίδιος ο Βούλγαρος. Να ξεχάσει, αν του έχει περάσει από το μυαλό, ότι θα φύγει. Ότι θα εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Ότι θα πάει σ' άλλη ομάδα. Είπαμε. Ο Ιβάν μίλησε.

Δικαιολογημένα να παίζει ποιο είναι το παρόν του Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ. Ο παικταράς ήρθε και δεν ακούμπησε. Η γκραν σουξέ αποτυχία. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, δεν είναι πρωτάρης, έχει να επιδείξει κι άλλες γκέλες μεταγραφικές. Τούτη, όμως, είναι η μεγαλύτερη, επειδή ο Μπερμπάτωφ είναι το μεγαλύτερο όνομα που φόρεσε ποτέ τη φανέλλα της ομάδας.

Γιατί, όμως, ο Ιβάν Σαββίδης... επιμένει στον Μπερμπάτωφ. Επειδή ο μεγαλομέτοχος, με δική του απόφαση, εν αγνοία Άρνεσεν και Τούντωρ, έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Βούλγαρο. Ο οποίος προερχόταν από πολύ καλή σαιζόν με την Μονακό.

Το κέφι του, λοιπόν, κάνει ο Ιβάν με τον Μπερμπάτωφ. Όχι το... κέφι του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Σα να τους λέει ότι είστε άχρηστοι, ανίκανοι να διαχειριστείτε το ειδικό βάρος και την ιδιαιτερότητα του Μπερμπάτωφ.

Τίποτα δεν αποκλείεται με τον Ιβάν Σαββίδη. Όχι μόνον να συνεχίζει να δικαιολογεί την αγωνιστική ανυπαρξία του Βούλγαρου, αλλά και με την υποστήριξή του σ' αυτόν δεν αποκλείεται να τραβάει το χαλί από τα πόδια του Δανού και του Κροάτη.

Άντε και συμβαίνουν όλα αυτά, ίσως κι άλλα που δεν τα πιάνουν οι κεραίες κανενός. Τον ΠΑΟΚ πού τον βάζεις! Λέω την ομάδα, όχι για τον Ιβάν, τον Άρνεσεν, τον Τούντωρ.

Διαβάστε ακόμα:

Λίγος ο Εσιέν, ανύπαρκτος ο Μπερμπάτωφ