ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ, ΤΟΥΝΤΩΡ H ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Μιλάμε για τον χοντρό χαβαλέ. Αυτός παίζει μπάλλα στον ΠΑΟΚ. Ποιος; Ο χαβαλές. Η μέγιστη ομάδα από της Θεσσαλονίκη την ώρα που ψάχνεται για να αυτοπροσδιοριστεί, βάζει στο κάδρο την κόντρα Τούντωρ - Μπερμπάτωφ.

Ναι, αυτό είναι το καινούργιο δίλημμα στην ΠΑΟΚάρα, για να μην πλήττουν τα καρντάσια. Τούντωρ ή Μπερμπάτωφ; Στη συνέντευξη Τύπου ο Τούντωρ σφύριξε και κλέφτικα και αδιάφορα, μετά το παιχνίδι απέναντυ στην ΑΕΚ. «Ο Μπερμπάτωφ ήταν καλός αγωνιστικά. Για τη φάση που αποβλήθηκε, δεν έχω να πω τίποτα γιατί δεν την είδα καλά. Πρέπει να την ξαναδώ...». Στην τελευταία λέξη του κύτταξε προς το ταβάνι με ελαφρά στροφή της κεφαλής. Μερικές φορές δεν χρειάζονται άλλες κουβέντες, το πιάνεις το νόημα.

Είναι φανερό πως ο Τούντωρ έβαλε τον Μπερμπάτωφ στο παιχνίδι για να τον εκθέσει. Του έχουν φορτώσει έναν παίκτη που είναι για τον κόσμο, αλλά όχι για τον προπονητή και την προπόνηση. Χθες στο ΟΑΚΑ ο Κροάτης πήρε μια νίκη, παρά την ήττα. Εκανε τον Βούλγαρο να μοιάζει πιο υπεύθυνος από τον ίδιο για την ήττα της ομάδας.

Οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν μπει στο λούκι και διαλέγουν μπαστούνι ή σπαθί. Μου σφυρίξανε πως πολλοί είναι με την πλευρά του Μπερμπάτωφ, γιατί τα έχουν μαζεμένα στον Τούντωρ. Το θέμα είναι πως όσο κρατάει αυτή η ιστορία, το πρόβλημα μεγαλώνει και ξέρουμε όλοι ποιος θα την πληρώσει. Ποιος; Σωστά. Το χρυσούν ωρολόγιο στον κύριο, στο βάθος, που απάντησε: «ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπερμπάτωφ «αποβλήθηκε» από τον Τούντωρ!