ΘΕΟΤΡΕΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 4-1 ΑΕΚ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

πηγή: Intime
 

Αυτή είναι η ακτύπητη μαγεία του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι ένα παιχνίδι που δεν έχει ποιότητα, που θα γίνει ανάμεσα σε δύο μέτριους αντιπάλους, να σε κερδίσει με την εξέλιξή του. Να μη ξέρει κανείς, να μη μπορεί να προβλέψει και ο πιο ευρηματικός, ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας το τι θα συμβεί. Ανά πάσα στιγμή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Τρελλό σενάριο ποδοσφαιρικής φαντασίας έγραψε ο αιώνιος άγνωστος συγγραφέας του ποδοσφαίρου στο ματς κυπέλλου ΑΕΚ-Ηρακλέους. Ο ορισμός του απρόβλεπτου. Του απίθανου.

Προηγείται η ΑΕΚ με αυτογκόλ στο 6 κιόλας και στη συνέχεια μένει με δέκα παίκτες. Ο Μπακάκης παίρνει κόκκινη στο 32 και το άδειο ΟΑΚΑ παίρνει φωτιά στις εξέδρες. Τα ασταμάτητα μπινελίκια.

Με 10 παίκτες η ΑΕΚ το πάει στο 4-0! Με γκολ που τα κάνει σε «συνεργασία» με τους παίκτες του Ηρακλέους, όπως και το 1-0. Με τι ηθικό να παίξουν οι φιλοξενούμενοι, όταν με δικά τους λάθη, με δική τους γκίνια βλέπουν και ξαναβλέπουν την μπάλλα στα δίχτυα τους.

Το πόσο δεν τον ήθελε η μπάλλα τον Ηρακλή φάνηκε στην... κοροϊδία που του επεφύλαξε στο 3-0. Σουτάρει στο 72 ο Πλατέλας, η πόρνη αλλάζει πορεία από πόδι ηρακληδέα και φουλ πανσιόν στο φάλτσο κτυπάει πρώτα στο εσωτερικό του δοκαριού πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Το γκολ του Ηρακλέους, με κεφαλιά του Βέλλιου ήρθε πολύ, πάρα πολύ αργά, στο... 90.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί θέλει ξύλο ο Μαρινάκης