«ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ!» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Πόσα, αλήθεια, έγιναν στον Παναθηναϊκό σε λίγους μήνες. Τόσα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα. Μια ομάδα που ξεκίνησε να πάρει το πρωτάθλημα να βρεθεί εκτός στόχου, αφού προηγουμένως άλλαξε προπονητή και τον Ιανουάριο έκανε μεταγραφές... καλοκαιριού.

Ας αφήσουμε στην άκρη τη βαρειά τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ. Την αφαίρεση βαθμών και την ποινή των κλειστών θυρών στη Λεωφόρο. Παρ' ό,τι ήταν συνέπεια συμπεριφορών τόσο της ΠΑΕ όσο και του κόσμου για όλα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα.

Περιοριζόμαστε στις αλλαγές, τις εκτός προγράμματος αλλαγές. Ποιος, αλήθεια, περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός, ο έτοιμος να αμφισβητήσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό θα προχωρούσε σε μαζικές μεταγραφές, αφού διέκοψε τη συνεργασία με προπονητή και παίκτες του ρόστερ.

Έτσι είναι η ζωή. Ο συμβιβασμός με το απρόοπτο. Να παίρνεις Εσιέν και να μη γνωρίζεις ούτε τη γεύση της λάμψης του, ξέχνα την προσφορά του. Να μη διαφέρει αγωνιστικά ο παικταράς από κάποιον άλλον δανεικό. Και βήτα διαλογής.

Ήταν μια περιπετειώδης σαιζόν και ήδη είναι τέτοια για τον Παναθηναϊκό παρ' ότι είμαστε στα μισά του δρόμου. Μήπως, πάλι εκτός προγράμματος, περιμένουν τον Παναθηναϊκό κι άλλες αλλαγές το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο θυμός Πράνιτς το ...θύμα Παναθηναϊκός