ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

πηγή: Intime
 

Δεν ήταν ντέρμπυ. Κανονικά εδώ τελειώνει η κουβέντα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ήταν ένα φιλικό ματσάκι της συμφοράς. Φιλικό; Μήπως ήταν και σικέ και θα πρέπει να το ερευνήσει ο... Κοντονής Σταύρος που κυνηγάει την διαφθορά στο πρωτάθλημα. Τι να πεις μ’ αυτά που φάγαμε στη μάπα!

Καλή και άγια η πολιτισμένη και αθλητική ατμόσφαιρα που επικράτησε χάρη της επετειακής αποφράδας ημέρας, της μνήμης των νεκρών της Θύρας 7. Περιμένεις να δεις και ντέρμπυ, όμως. Μία πραγματική μάχη για τη νίκη από δύο αντιπάλους με γερό πορτοφόλι. Του Μαρινάκη και του Σαββίδη. Με δύο ομάδες που έχουν το πιο ακριβό ρόστερ.

Ποιος ασχολείται με τα φαλτσοσφυρίγματα! Ακόμα και αν τα κοράκια έκαναν κάποια λάθη, είναι ντροπή να σταθείς σ’ αυτούς κι όχι στα χάλια των δύο ομάδων. Εγώ θα πω ότι οι διαιτητές έδωσαν ρεσιτάλ σε σύγκριση με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 1-0, ντέρμπυ πολυσυζητημένο και ήταν σα να πήγες σε συναυλία όπου οι τραγουδιστές ήταν φάλτσοι. Σα να έβλεπες θέατρο και οι ηθοποιοί μπέρδευαν τις ατάκες τους. Δεν νομίζω ότι φτάινε οι διαιτητές, αυτά τα πουλημένα τομάρια, ο σάκος του μποξ για όλους τους αγανακτισμένους. Μη μας πουν ότι οι σφυριχτράκηδες σαμποτάριζαν τους παικταράδες των δύο ομάδων.

Μαρινάκη και Σαββίδη, αν δεν ξέρετε τι να τα κάνετε τα λεφτά σας, καλύτερα να τα τρώτε στα σκυλάδικα. Κι αν δεν σας αφήνει η γυναίκα σας σε απαγορευμένες νυχτερινές διασκεδάσεις, δώστε λεφτά στους πρόσφυγες. Όχι στο ποδόσφαιρο, όχι στις ομάδες σας όταν αυτές παρουσιάζουν τέτοια χάλια. Θέαμα αξιολύπητο. Αντιεμπορικό. Αντιτουριστικό.

Διαβάστε ακόμα:

Το «έγκλημα» του ΠΑΟΚ με τον Τζαβέλλα