Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ... ΤΣΙΠΡΑ!

 

Είναι αντιληπτό ότι πριν αποφασίσει, μάλλον πριν βάλει την υπογραφή του στη διακοπή του πρωταθλήματος ο αρμόδιος υφυπουργός Κοντονής Σταύρος, προηγουμένως θα ενημερώσει σχετικά το Μαξίμου. Δεν γίνεται με τίποτα να προχωρήσει, χωρίς την έγκριση του γραφείου του πρωθυπουργού. Να, γιατί λέμε ότι η τυχόν «απόφαση Κοντονή Σταύρου» δεν θα είναι δική του.

Έχει προηγηθεί το ίδιο έγο. Με «απόφαση» Κοντονή Σταύρου το πρωτάθλημα είχε σταματήσει... απειλητικά. Αν δεν εξαφανιστεί η βία, θα σας κόψω το γήπεδο.

Σ' αυτή τη φάση είναι αλήθεια ότι ο Ζακυνθινός είχε «ανοικτή» συνεργασία με το περιβάλλον του Τσίπρα αλλά και τον ίδιον τον πρωθυπουργό. Τότε, ήταν σα να του έλεγαν «κάνε παιχνίδι, δείξε ότι είμαστε... διαφορετικοί, όχι μία από τα ίδια, όπως οι προηγούμενοι».

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται πάλι λόγος για... διακοπή του πρωταθλήματος. Και όλοι περιμένουν τι θα κάνει ο... Κοντονής Σταύρος. Ο ίδιος, μάλιστα, ο υφυπουργός διαρρέει στον τύπο τον... προβληματισμό του. Να σταματήσει ή, όχι το πρωτάθλημα για μια εβδομάδα, για ένα μήνα, ίσως οριστικά.

Ο Κοντονής Σταύρος είναι σε απόγνωση. Δεν ξέρει τι να κάνει. Επειδή έχει... διακοπεί η επαφή του με το πρωθυπουργικό γραφείο. Προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Τσίπρα και δεν τα... κατάφερε. Περίμενε μάταια να τον καλέσει ο πρωθυπουργός, αλλά το τηλέφωνο δεν «γύρισε». Ο άνθρωπος αισθάνεται να του έχει κλείσει το τηλέφωνο ο σύντροφος πρωθυπουργός, τον οποίον βέβαια δικαιολογεί διότι έχει άλλα τραβήγματα, για κρίσιμα εθνικά θέματα.

Όπως και να 'χει ο υφυπουργός αθλητισμού βρίσκεται στο κενό. Ο χαμός που γίνεται στο πρωτάθλημα τον καλεί να... παρέμβει κι αυτός δεν είναι σε θέση να παίξει δυνατά, επικοινωνιακά, όταν έπαθε μπλακ άουτ η «γραμμή» με τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε ακόμα:

«Αντιστασιακός» ο τσαμπουκάς του Τζαβέλλα