ΚΑΙ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΝΕΣΕΝ

πηγή: Intime
 

Το λέω από την αρχή. Για το ρεζιλίκι του ΠΑΟΚ δεν φταίει ο Άρνεσεν. Ο άνθρωπος πήρε πρέφα που ήρθε, με ποιον εργοδότη έχει να κάνει και σκέφθηκε αυτό που κι εγώ θα σκεφτόμουν. Ότι σ' αυτήν την ομάδα ό,τι και να κάνω δεν πιάνει τόπο η δουλειά μου. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δεν προλαβαίνεις να συμφωνήσεις κάτι που έχεις προτείνει και αμέσως δεν ισχύει.

Και αφήνουν υπόνοιες ότι ο Άρνεσεν και αποτυχημένες επιλογές ποδοσφαιριστών έκανε και χοντροκονόμησε από μίζες στις μεταγραφές. Κι εγώ να ήμουν στη θέση του Δανού τεχνικού διευθυντή, το ίδιο θα έκανα.

Δεν φταίει ο Άρνεσεν, λέω εγώ και το υπογράφω, αν έκανε παντελόνι σε «προμήθειες» περισσότερα, πολύ περισσότερα απ' όσα θα περίμενε κανείς. Όταν έχεις να κάνεις με τον Ιβάν Σαββίδη, που πρώτον δεν ασχολείται με την ΠΑΕ, δεν ελέγχει καν το μαγαζί του, και δεύτερον είναι εντελώς, μα εντελώς άσχετος, τρία πουλάκια κάθονται, και να μη θέλεις να του «τα πάρεις» με την συμπεριφορά του σε «υποχρεώνει» να λαμογιάρεις ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης δεν αγόρασε παίκτες, όχι αυτό. Ο άνθρωπος σπατάλησε εκατομμύρια στα συμβόλαια των παικτών που ήρθαν επί Άρνεσεν. Ποιος Άρνεσεν; Τα λεφτά είναι του Ιβάν, άρα αυτός πλήρωσε, άρα αυτός όφειλε να ξέρει πόσα και σε ποιον δίνει. Δεν τον αφήνεις ανεξέλεγκτο τον Άρνεσεν.

Χωρίς πολλά λόγια. Επί Άρνεσεν ήρθαν παίκτες στον ΠΑΟΚ που μια άλλη ομάδα θα τους έπαιρνε με λιγώτερα από τα μισά λεφτά. Έγιναν όργια! Ποιος φταίει; Όχι, βέβαια, ο Δανός τεχνικός διευθυντής.

Τον ξεβράκωσαν τον Ρώσο, μέχρι το σλιπάκι του πήραν. Ένδεκα παίκτες ήρθαν επί Άρνεσεν-Τουντώρ, και η ομάδα έχει χειρώτερη πορεία σε σύγκριση με την προηγούμενη σαιζόν. Και το κονδύλι των μεταγραφών έφθασε τα 20 εκ. ευρώ.

Κανείς δεν μπορεί να πει στα ίσα, και δεν το λέει βέβαια, ότι ο Άρνεσεν έκανε «αρπακτές». Αφήνουν υπονοούμενα, όμως. Να πω κάτι με την ευκαιρία και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο Δανό υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται μεταγραφή ποδοσφαιριστή χωρίς να οφεληθεί, εκτός από τον ατζέντη του παίκτη, όποιος άλλος μεσολαβεί σχετικώς. Βεβαίως, ο υπάλληλος της ΠΑΕ πληρώνεται γι' αυτό το λόγο, άρα δεν νομιμοποιείται ηθικά να πάρει κάτι… επιπλέον κάτω από το τραπέζι.

Το αφεντικό, όμως, ο κάθε μεγαλομέτοχος δεν είναι μαλάκας, μιλάμε γενικά. Ξέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής θα κονομήσει στις μεταγραφές, εκτός από το μισθό του θα βάζει στην τσέπη και τα «έξτρα».

Ο Άρνεσεν για πάρτη του είχε μισθό κοντά στο ένα εκατομμύριο το χρόνο. Και πολύ κορόιδο ο Ρώσος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν Σαββίδης καταργεί τον Κοντονή Σταύρο