ΤΥΦΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

πηγή: Intime
 

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός, άρα την έχει σκούρα, λένε οι «ειδικοί», απόψε στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ. Κι εγώ ο μη «ειδικός» λέω ότι ακόμα κι αν ο πρωταθλητής βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα, πάλι δεν το είχε στο τσεπάκι το «2». Έστω την ισοπαλία με σκορ.

Δεν υπάρχουν «δεδομένα» στην πρώτη αναμέτρηση με την... «γνωστή» Άντερλεχτ. Γι' αυτό, άλλωστε, σκάνε οι ανατροπές προγνωστικών και οι εκπλήξεις στη μπάλλα. Επειδή δεν παίζουν χειροπιαστά πράγματα, να πιαστείς από κάπου κι εσύ ο θεατής και ο προπονητής που θα φτιάξει τα πλάνα του.

Πριν τρία χρόνια είχε κοιμηθεί ο Θεός και όλοι οι άγιοι στον παράδεισο. Ένα ματς μαρς της Άντερλεχτ στην έδρα της το πήρε πανηγυρικά 3-0 ο Ολυμπιακός με σκόρερ του Μήτρογλου και... άγιο τον Ρομπέρτο.

Όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα έτσι και η Άντερλεχτ στο Βέλγιο έχει πάρει τους περισσότερους τίτλους. Δεν θα είναι αντίπαλες οι δύο ομάδες, αν τρώγεται αυτό που λέω, αλλά οι ποδοσφαιριστές τους. Ποια Άντερλεχτ και ποιος Ολυμπιακός. Εννοώ είναι ένα είδος «πλαστογραφίας» να ληφθεί υπ΄όψιν η προϊστορία τους στην Ευρώπη, η φανέλλα τους, το όποιο ειδικό βάρος τους.

Θα παίξουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που σήμερα φοράνε τη φανέλλα του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ. Αυτή είναι η αλήθεια. Όποιος το χωνεύει. Και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνισθούν για πάρτη τους. Άσε τι λένε απευθυνόμενοι στην εξέδρα, όπως ο Τσίπρας και ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο Μιλιβόγιεβιτς, δηλαδή, όταν φόραγε τη φανέλλα της Άντερλεχτ έπαιζε για τους οπαδούς της και σήμερα άλλαξε στρατόπεδο διότι ασπάστηκε τη γαβροσύνη.

Το ματς είναι τυφλό. Όπως απρόβλεπτο ήταν το 3-0 επί Μαρινάκη το 2013-14 και το 5-1 επί Γουλανδρή το 1974-75, και το 3-0 του Ολυμπιακού στη ρεβάνς που έγινε στην Πάτρα με χατ-τρικ του Μάικ Γαλάκου και διαιτητή τον Ούγγρο Παλοτάι. Που έσφαξε τον Ολυμπιακό διότι δεν του έδωσαν αυτά που του είχαν υποσχεθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Να παραπεμφθεί ο παρατηρητής διαιτησίας