ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Μουρμούρες στον Ολυμπιακό. Επόμενο. Επειδή η ομάδα έχασε στις Βρυξέλλες από την Άντερλεχτ. Πάντα στο ποδόσφαιρο μιλάει το αποτέλεσμα. Ουδείς θα έλεγε κάτι αν ο ίδιος Ολυμπιακός, έτσι όπως έπαιξε, έφευγε με το «Χ», πολύ περισσότερο με τη νίκη.

Ο κόσμος δεν βλέπει μπάλλα. Στέκεται μονάχα στο αποτέλεσμα. Το πανηγύρι είχε πέσει πριν τρία χρόνια όταν ένας Ολυμπιακός που χωρίς υπερβολή έπρεπε να χάσει 3-0 από την Άντερλεχτ, έφυγε νικητής με 3-0.

Το 1-0 της Άντερλεχτ στο πρώτο ματς έβαλε τις γκρίνιες όλες στη βιτρίνα. Άσε τα πρωτοσέλιδα. Δεν πλησιάζουν ούτε το αποτέλεσμα, ούτε την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Μιλάμε για τη... ρεβάνς. Χάνει η ομάδα και οι εφημερίδες του γάβρου... πανηγυρίζουν διότι ΘΑ την σχίσουμε την Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη.

Όλα, λοιπόν, τα στραβά και τα ανάποδα, ακόμα κι αυτά που δεν... υπάρχουν, βγήκαν στο σεργιάνι με την ήττα 1-0 στις Βρυξέλλες. Γιατί εκείνο, γιατί το άλλο. Για τον Σύλβα, για τον τάδε παίκτη, για τον δείνα. Και πού 'σαι ακόμα, έτσι και αποκλειστεί η ομάδα. Αν προκριθεί; Όλα θα ξεχαστούν. Είπαμε. Δεν είπαμε; Όπως με την κυβέρνηση, έτσι συμβαίνει και με τη μπάλλα. Όλοι στέκονται στο αποτέλεσμα.

Μας χώνει η κυβέρνηση στο λάκο με τα φίδια αλλά δεν τρέχει κάστανο, αν ακόμα δεν αρχίσουν τα χαράτσια. Πρέπει να πέσει λεπίδι στις συντάξεις, για να πάρει πρέφα ο άλλος ότι κάτι βρωμάει.

Διαβάστε ακόμα:

Ομάδα Ευρώπης ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες