ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Έτοιμο τον είχε η εξέδρα τον φταίχτη για το 2-0 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Είναι ο προπονητής, ο Αντρέας Στραματσόνης. Ποιος άλλος; Κανένας άλλος και τίποτα άλλο δεν έφταιγε. Όλα στον Παναθηναϊκό είναι ιδανικά.

Όλα δουλεύουν ρολόι. Η ομάδα έχει και παιχταράδες, όχι κάποιες δευτεράτζες, όχι τίποτα αζήτητα. Ο Στραπατσόνης είναι ο υπαίτιος με σύστημά του, με τις αλλαγές που έκανε και η ομάδα πάλι γκελάρισε στη Λεωφόρο.

«Έχετε δίκαιο» είπε στην εξέδρα ο Ιταλός προπονητής. Σκέτος Τσίπρας. Τι Αλέξης, τι Ανδρέας. «Προσπαθούμε» είπε στο διάλογό του με τους αγρότες του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι του Σύριζα. Όπως τα λέει ο Τσίπρας. Όπως τα έλεγε ο αντιμνημονιακός Τσίπρας που έχει κατανόηση στην αγροτιά αλλά τον εμποδίζει το μνημόνιο να κάνει παροχές.

Είμαι σίγουρος ότι ο Στραματσόνι με τη δουλειά του θα δείξει την κλάση του στον Παναθηναϊκό. Θα διορθώσει τα λάθη του. Το είπε ο άνθρωπος, άλλωστε. Προσπαθούμε, τόνισε. Όπως ο Τσίπρας βρίσκεται κι αυτός στο σωστό δρόμο. Επειδή προσπαθεί. Επειδή δουλεύει. Χρειάζεται υπομονή, όμως.

Μιλάμε σοβαρά. Τι να πει ο Στραματσόνι, όχι την αλήθεια βέβαια. Μη γίνει ένας άλλος Σγουρίδης. Θα τον σουτάρει ο Αλαφούζος αν πει τα πράγματα με το όνομά τους. Ότι δεν είναι Γκουαρντιόλα και Αντσελότι, ούτε Μουρίνιο και Κλοπ. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτες καλύτερους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Αστέρα, του Ατρομήτου. Άσε ότι η ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ έπαιξε με ελλείψεις, χωρίς τον Λέτο και τον Εσιέν.

Διαβάστε ακόμα:

Ταρίφα Δέλλα, ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο