ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΛΒΑ Ο ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ

 

Ούτε ένας γάβρος σκέπτεται πως ο Μάρκο Σύλβα θα φύγει από την ομάδα. Δεν έπαιξε ούτε ένα υπονοούμενο σχετικά από δημοσιογράφο. Και καμμία... «διαρροή» δεν έγινε από την ΠΑΕ για να προετοιμάσει τον κόσμο. Απεναντίας. Τόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και οι οπαδοί, αλλά και ο ίδιος ο Πορτογάλος, δείχνουν όλοι ευχαριστημένοι. Ο Τζώρτζεβιτς τι εννοεί;

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, σίγουρα με τη μεγαλύτερη προσφορά στον Ολυμπιακό την περίοδο Σωκράτη Κόκκαλη, είπε πως δεν ξέρει αν θα μείνει ο Σύλβα στο λιμάνι! Τι είναι αυτό; Άλλο είναι το να λες Δεν ξέρω αν θα φύγει, κι άλλο Δεν ξέρω αν θα μείνει. Οπωσδήποτε όλοι κάποια στιγμή φεύγουν.

Υπ' όψιν ότι ο Τζώρτζεβιτς δεν είναι μακρυά από τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν σταμάτησε να ζει τους παλμούς της ομάδας, κρατάει σχέσεις και σίγουρα θέλει να χρησιμοποιηθεί από την ΠΑΕ. Όχι, βέβαια, να πάρει τη θέση του Σύλβα.

Ξέρει κάτι ο Πεντράγκ Τζώρτζεβιτς που μένει μόνιμα στην Ελλάδα, που έχει οικογένεια στην Ελλάδα; Δεν αποκλείεται η κουβέντα του να έχει σχέση με την πρόβλεψη του. Ότι ο Σύλβα ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα στην Ευρώπη με μεγαλύτερα κυβικά.

Παίζει και το άλλο. Ο Τζόλε που βρίσκεται συνεχώς στην Ελλάδα εδώ και 22 χρόνια δεν μιλάει τη γλώσσα σαν Έλληνας. Μήπως έγινε μία παρανόηση στην κουβέντα του για το μέλλον του Σύλβα στον Ολυμπιακό.

Με την ευκαιρία. Σιγά που θα σκάσει από τη στεναχώρια του ο Μαρινάκης αν του φύγει ο Σύλβας. Καλός, κακός, φτηνός, ακριβός ο προπονητής, δεν χάλασε ο κόσμος. Το μοναστήρι να 'ναι καλά, όπως λένε.

Διαβάστε ακόμα:

Ταρίφα Δέλλα, ο Ολυμπιακός με Ατρόμητο