ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πας σινεμά και δεν ξέρεις τι ταινία θα δεις. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος, όπως και οι ηθοποιοί του έργου θα παίξουν μπροστά στα μάτια σου ένα άγραφο σενάριο. Τίποτα προκάτ. Τα πάντα όλα θα διαδραματιστούν εκείνη τη στιγμή.

Πιθανόν να παρακολουθήσεις θρίλερ, ένα μιούζικαλ, φιλμ δραματικό, κωμικό, αισθηματικό, αστυνομικό. Δεν ξέρεις. Ούτε μπορείς να το προβλέψεις χωρίς τον κίνδυνο να πέσεις έξω.

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού στην παράταση εξελίχθηκε σε τσόντα. Σκληρό πορνό. Φαινότανε το πράγμα ότι προς τα εκεί πήγαινε. Και πάλι, τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Όταν, όμως, ο Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση, το άγχος έπνιξε το φαβορί, τους παίκτες του Ολυμπιακού. Λες και βρέθηκαν στη καρδιά του χειμώνα με ενδυμασία παραλίας την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Είσαι μέσα στην πραγματικότητα αν πεις ότι τα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ολυμπιακού φώναζαν «βοήθεια», να έρθει κάποιος να τους σώσει από το μαρτύριο που έγινε για αυτούς η ρεβάνς. Πλήρης διάλυση. Ψυχολογικά μόνοι και αδύναμοι να αντιδράσουν «έδωσαν» την πρόκριση στην Άντερλεχτ. Γιατί;

Πρώτα αυτό. Πρώτα διαπιστώνεις αυτό, πρώτα βρίσκεις την απάντηση στο γιατί. Και μετά μιλάς για γκίνια, για αστοχία, για κακή μέρα. Και τις γνωστές μαλακίες κυττάμε μπροστά, συνεχίζουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Να αλλάξει τακτική ο Μαρινάκης