ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΓΑΒΡΩΝ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

 

Εδώ σε θέλω, βαρύμαγκα Κοντονή. Θα σε δω αν έχεις τα μπαλάκια να τα βάλεις με τα… μηχανάκια των γάβρων. Μαζύ σου, υφυπουργέ αθλητισμού, γελάνε και τα τσιμέντα. Να σε δω, λοιπόν, πως θα ξηγηθείς για το όργιο εκείνων των γάβρων που θύμισαν την πορεία με τα δίτροχα και με φινάλε τη δολοφονία του βάζελου Φιλόπουλου.

Αν ο συριζαίος της πλάκας υφυπουργός εννοούσε όλα όσα λέει για την πάταξη της βίας, ότι δεν θα ανεχθεί έκτροπα στα γήπεδα, ότι είναι... αποφασισμένος να καθαρίσει τη μπουγάδα, τότε θα έστελνε... στρατό να προστατεύσει τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ από τις δολοφονικές επιθέσεις γάβρων του υποκόσμου.

Μια τρύπα στο νερό έχει... πετύχει ο Κοντονής Σταύρος στο πρόβλημα του χουλιγκανισμού. Επειδή πουλάει μούρη με ποινές και δεν ενεργεί πολιτικά. Παρεμβατικά. Προληπτικά, δηλαδή. Να πάρει τέτοια μέτρα, όχι αστυνομικού τύπου, όχι δικαστικού τύπου, αλλά ουσίας μέτρα που θα αλλάξουν τις δομές του πρωταθλήματος.

Επί του θέματος. Γάβροι τσαμπουκαλεύθηκαν με Βέλγους οπαδούς σε μπαρ την προηγούμενη της ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Ένα. Πριν φύγει από το ξενοδοχείο η αποστολή της Άντερλεχτ γύρω στους 200 οπαδούς του Ολυμπιακού «συνόδευαν» το πούλμαν των αντιπάλων. Δύο. Όταν οι μπάτσοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τους γάβρους, είδαν κι έπαθαν! Οι 200 μηχανόβιοι έγιναν χίλιοι και να μη λέμε πολλά έστειλαν νοσοκομείο τα παιδιά της ΔΙΑΣ.

Όπως βλέπεις, σύντροφε Κοντονή Σταύρο, οι χούλιγκαν σε γράφουν κανονικά. Δεν υπάρχεις γι' αυτούς. Κι εσύ, και τα μέτρα σου και η... πολιτική σου βούληση. Αν δεν έχεις να πεις κάτι, μην το λες καλύτερα. Αυτά με τις συσκέψεις και τις συνεργασίες με τους Μαρινάκηδες των ΠΑΕ, μας τα έχουν πει κι άλλοι.

Το συμπέρασμα το έβγαλαν οι Βρυξέλλες του Βελγίου. Ότι κάτι... άλλαξε στην Ελλάδα με τον Σύριζα στην εξουσία. Με τον Κοντονή Σταύρο μπόγια των γηπέδων.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκλεισμός με διαιτητή από την ΕΠΟ