Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Άδικο, πικρό αποτέλεσμα η ήττα για τον Παναθηναϊκό που ήταν καλύτερος, πιο σωστά ήταν λιγώτερο κακός από την ΑΕΚ. Σ’ ένα τόσο άσχημο, αντιτουριστικό παιχνίδι δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς για την καλύτερη, την ανώτερη ομάδα.

Έχασε ο Παναθηναϊκός το συγκεκριμένο ντέρμπυ και είναι επόμενο να τον σκοτώνει ψυχολογικά αυτή η ήττα. Η μία ακόμα αποτυχία του. Ακόμα και να μην την άξιζε. Διότι κέρδισε η ΑΕΚ με το χειρώτερο παιχνίδι της μετά την επιστροφή στη σούπερ ληγκ.

Λένε ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει μυαλό. Τι να τον κάνεις τον παικταρά όταν από μια μαλακία θα σε κρεμάσει. Ο Βλαχοδήμος, που δεν είναι και ο παικταράς, τον ακολουθεί η φήμη ότι είναι ικανός να βγάλει την «τρέλλα» του εκεί που δεν το περιμένεις. Εκεί που δεν την χρειάζεται η ομάδα.

Το ματς έχει φτάσει στο 78’. Ο Παναθηναϊκός όπως και η ΑΕΚ δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να γράψει σκορ. Ένα ματσο χάλια και οι δυο τους. Δεν μπορείς να κάνεις το καλό, όμως όχι να κάνεις το «λάθος». Να δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να έρθει πιο κοντά στο γκολ.

Το έκανε ο Βλαχοδήμος. Μια στημένη φάση υπέρ της ΑΕΚ την έσπρωξε πιο κοντά στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Απέκρουσε με το χέρι φάουλ του Βάργκας. Και ο ύποπτος σκόρερ των ντέρμπυ ξαναβάρεσε το φάουλ και έκανε το γκολ.

Διαβάστε ακόμα:

Πήρε εντολή για Grexit από Βρυξέλλες