ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

 

«Καλέσαμε τις διοικήσεις των ομάδων να βάλουν τέλος στο καθεστώς της βίας και ανομίας». Αυτό δεν θα το έλεγε ούτε ο Βασίλης Λεβέντης την εποχή που έκανε εκπομπές στην τηλεόραση. Το είπε ο Κοντονής Σταύρος και καθάρισε. Άξιος ο μισθός του.

Υπάρχει βία. Και ο μητροπολίτης του αθλητισμού από τον άμβωνα της Κυριακής, μετά τη θεία λειτουργία, μας είπε τι... έκανε. Κάλεσε αυτούς που θεωρεί ενόχους, υπαίτιους των επεισοδίων, δηλαδή τους προέδρους των ΠΑΕ, να βάλουν ένα... τέλος.

Είναι μια δουλειά αυτή. Υπουργική δουλειά. Να... καλέσεις τον Μαρινάκη και τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη και τον Σαββίδη, τον Κομπότη, τον Κούγια, όλους αυτούς που με... στρατούς χουλιγκάνων εκβιάζουν την κυβέρνηση, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ποιοι συγκεκριμένα είναι οι πρόεδροι ΠΑΕ που χρησιμοποιούν στρατούς με ανθρώπους της νύχτας, μπράβους, πυγμάχους και σία. Αυτό δεν το λέει ο Κοντονής που... δεν μασάει τα λόγια του. Για ποιον πρόεδρο ΠΑΕ οι αιχμές του Κοντονή Σταύρου; Για τον Αλαφούζο, λέω εγώ. Εκατό τα εκατό τα είπε αυτά για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Έτσι λέω εγώ που ξέρω να «διαβάζω» τις υπουργικές ανακοινώσεις. Αν ο Κοντονής Σταύρος διαφωνεί, υπονοεί κάποιον άλλον πρόεδρο, να μας το πει.

Διαβάστε ακόμα:

Το αξέχαστο 0-3 Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη