ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΜΕ ΙΒΑΝ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ

πηγή: Intime
 

Σε πέντε διαφορετικά φόρουμ μίλησε στην Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης, περισσότερο σαν αρχηγός κόμματος, μια προσωπικότητα του Έθνους, ένας αγωνιστής της Ελλάδος και λιγώτερο σαν επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Δεν προλάβαμε να κάνουμε κουβέντα γι' αυτό, καθώς προέκυψαν τα του κυπέλλου. Ας τα πούμε τώρα με τον πρωινό καφέ της Κυριακής.

Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος αν πράγματι τα εννοεί αυτά που αμολάει από το μικρόφωνο. Αν τα λέει σοβαρά κι όχι διότι θέλει να πολιτικολογεί όπως ένας Τσίπρας π.χ. που ανοίγει το στόμα του και τα βάζει με τον... προεκλογικό Τσίπρα.

Στερούνται κάθε λογικής οι παπαριές του Ιβάν Σαββίδη. Δεν αντέχουν σε κριτική. Μου φαίνεται γελοίο να ανοίξεις διάλογο μαζύ του. Με βάση αυτά τα απίθανα που λέει.

Μόνον ένα πράμα. Παίζω καθαρά εγώ, λέει ο Σαββίδης. Δεν κάνω πουστιές, όπως άλλοι. Δεν μου ταιριάζει να κινούμαι στο σκοτάδι, στο παρασκήνιο. Στόχος μου να πάρει τίμια το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, όχι όπως το παίρνουν άλλοι.

Προκλητικός ο Ιβάν. Δεν λέω ότι είναι σαν τον Τσίπρα, που το έπαιζε μέγας πολέμιος της διαπλοκής και έκανε σειρά συναντήσεων συνωμοτικού τύπου, όπως υποχρεώθηκε να ομολογήσει ο ίδιος με έναν «αρχινταβατζή» της άρχουσας μηντιακής εξουσίας στην Ελλάδα. Ψάξε βρες με ποιους άλλους. Προκλητικός ο Ιβάν διότι και μ' αυτόν μεγαλομέτοχο, και με τα δικά του λεφτά, ο ΠΑΟΚ είναι νούλα.

Κανείς, ούτε ο πιο άρρωστος παοκτσής δεν λέει «Κρίμα, ρε, που δεν παίρνουμε πρωτάθλημα, έχουμε ομαδάρα...». Τέσσερα χρόνια ο Ιβάν στην ομάδα και ο ΠΑΟΚ είναι χειρώτερα απ' ό,τι με Μπατατούδη και Γούμενο.

Η εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να δώσει περισσότερο από ένα 10% σε μια ομάδα για να πάρει αυτή το πρωτάθλημα. Ε, λοιπόν, το 10% κι ένα 15-20% δεν φθάνει στον ΠΑΟΚ να τον σπρώξει στην πρωτιά.

Καθαρός ο Ιβάν. Σύμφωνοι. Αν ήταν αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, μια υπόθεση κάνουμε, ο ΠΑΟΚ θα έδειχνε την πλάτη του στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ; Αυτός ο ΠΑΟΚ του Ιβάν σε καμμία περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα:

Η βαλίτσα με τα 100 μαρούλια στη θυρίδα