ΕΤΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

πηγή: Intime
 

Ο αποδυτηριάκιας να το ξαναπεί. Δεν υπάρχει καμμία συμμαχία ανάμεσα στα αφεντικά του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο θα το πουν από ασχετοσύνη, ίσως και για τους δικούς τους λόγους να το καλλιεργήσουν από τα... έγκυρα μήντια της δεκάρας. Το ότι και οι τρεις κύριοι, Σαββίδης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος έχουν βάλει στο σημάδι τον Μαρινάκη, αυτό δεν σημαίνει ότι παίζει κάποια... συμμαχία.

Ξεκάθαρα πράγματα. Όση εμπιστοσύνη έχει π.χ. ο Αλαφούζος στον Μαρινάκη, άλλη τόση και... περισσότερη έχει και στους Σαββίδη, Μελλισανίδη. Και οι τρεις εχθροί του Μαρινάκη είναι της ίδιας νυχτερινής σχολής όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δηλαδή; Και οι τέσσερις πάνω από φιλία, συνεργασία, ένα, ΜΟΝΟΝ ένα τους ενδιαφέρει. Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους συμφέρον. Το συμφέρον, δηλαδή, για να συνεννοούμαστε της ομάδας τους.

Αυτή είναι η... κατάσταση που έχει κάνει τρισευτυχισμένο τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Μην τον κοζάρεις με τα κιλά του και τις σαπιοκοιλιές του, ο άνθρωπος πετάει. Στα σύννεφα βρίσκεται. Το πρώτο μανουλομάνουλο της γης δεν μπορεί να του χαρίσει τέτοιο «φτιάξιμο» όσο ότι τον πολεμούν οι τρεις κύριοι των ισχυρότερων ομάδων της Ελλάδος.

Η καλύτερη του Μαρινάκη! Αισθάνεται θεός. Παντοδύναμος. Μεγαλοδύναμος. Ένας εναντίον όλων, μάλλον όλοι εναντίον του. Και αυτός είναι που παίρνει το πρωτάθλημα. Μόνος αυτός. Και έχει την καλύτερη ομάδα. Μέχρι πότε. Εδώ σε θέλω.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ έχει και διοίκηση, όχι μόνο τον Ιβάν