ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΕ!!!

πηγή: Intime
 

American bar χθες στην σούπερ ληγκ. Κάποιοι θα διαφωνήσουν, θα μιλήσουν για ελληνικό καφενέ. Εκεί θα κολλήσουμε; Πάντως, ήταν μια επιθεώρηση, ένας σκέτος χαβαλές. Και, για να μη λέμε πολλά, σ’ αυτή τη... Σύνοδο Κορυφης αποδείχθηκε πανηγυρικά ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το αίσχος του πρωταθλήματος, οφείλεται στους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Έτσι λέω εγώ. Όχι στους διαιτητές.

Βεβαίως τα κοράκια κτυπάνε με φαλτσοσφυρίγματα, με στημένες διαιτησίες, γιατί όμως; Επειδή οι μαυροφόρες νοιώθουν ανασφάλεια, διότι όλοι τους θέλουν εξαρτημενους, διότι παίζεται ένα πρωτάθλημα χύμα και αντιεπαγγελματικό. Και γι' αυτό η ευθύνη δεν είναι ενός, ούτε...κάποιου Γκιρτζίκη.

Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Ουδεμία σοβαρότης στη μάζωξη των ποδοσφαιρικών επιχειρηματιών. Ο καθένας πέταγε μια τρακατρούκα για να την πάρουν τα μήντια να κάνουν κι αυτά το παιχνίδι τους. Το δικό τους τζερτζελέ.

Απόντες, λέει, ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος. Άλλη μπαρούφα αυτή. Και τι θα γινότανε αν πήγαιναν κι αυτοί; Μήπως έγινε κάτι που ήταν παρόντες οι Σαββίδης, Μελισσανίδης; Άσε, ρε. Δεν φτιάχνεται έτσι το ποδόσφαιρο. Με μπινελίκια και προτάσεις στο πόδι. Να γίνει αυτό, όχι εκείνο.

Να το ξαναπώ. Αυτή η συγκέντρωση των ιδιοκτητών, προέδρων, αφεντικών, όπως θες να τους πεις, επιβεβαίωσε ότι είναι θλιβερός, σίγουρα γραφικός, ο τρόπος ενασχόλησης των μεγαλομετόχων με το επιχειρηματικό ποδόσφαιρο.

Άσε το άλλο το ανέκδοτο. Να περιμένουν να τους δώσει λύσεις ο... Κοντονής Σταύρος. Η υποκρισία. Αλλοίμονο κι αν τους καταλογίσεις αφέλεια. Πρώτα να σοβαρευθούν οι κύριοι των ΠΑΕ. Πρώτα να πείσουν ότι η εμπλοκή τους με το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή, όχι τυχοδιωκτική, και μετά να τα βάζουν με τη διαιτησία που πράγματι η σακούλα της ελέγχεται.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚτσής του πιο δυνατό «εργαλείο» της ΕΠΟ