ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ... ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;

πηγή: Intime
 

Εκεί το πήγανε το έργο. Να μη γνωρίζεις τι μπορεί να προκύψει στο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Αν, δηλαδή, το παιχνίδι θα γίνει και θα λήξει ομαλά. Αν θα διακοπεί. Αν θα αρχίσει κιόλας! Τίποτα δεν είσαι σε θέση να προβλέψεις.

Μη σου πω ότι κάποιοι θα γουστάρανε να σκάσει κάποια ρεπετισιόν αλά Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Δεν κατάλαβα. Προβοκάτορες υπάρχουν, όχι μόνον από τη μία πλευρά.

Το ότι σήμερα τα ντέρμπυ γίνονται μόνον με τους τοπικούς οπαδούς, χωρίς τους «άλλους», της «φιλοξενούμενης» ομάδας, δεν εξαφανίζει τον κίνδυνο να ανατιναχθεί πάλι το παιχνίδι. Μόνον παναθηναϊκοί ήταν στο γήπεδο όταν ματαιώθηκε το ντέρμπυ του πρώτου γύρου. Για να μη ξεχνιόμαστε. Και το προηγούμενο της Λεωφόρου, που τιμωρήθηκε πάλι ο Παναθηναικός, με Μαρινάκη και Περέιρα προκλητικούς.

Είδηση. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Κοντονής Σταύρος. Είναι κι αυτός μέσα στο έργο. Το παίζει, δηλαδή, ότι έχει... «δουλέψει» στον τομέα της πρόληψης επεισοδίων στα γήπεδα ως πολέμιος της βίας και είναι πανέτοιμος να δηλώσει κι αυτός την παρουσία του. Ότι είναι εδώ. Ότι επιτόπου θα επιληφθεί αν γίνει κάτι... απρόβλεπτο.

Τίποτα δεν αποκλείεται. Όπως κατάργησε το κύπελλο ο ανύπαρκτος Κοντονής Σταύρος, όπως είχε αναβάλλει το πρωτάθλημα για μία εβδομάδα, όπως δεν άφησε να γίνει το Ηρακλής-Ολυμπιακός, γιατί να μην το κάνει πάλι. Αν μυριστεί έκτροπα, συμπεριφορές όχι.. κόσμιες.

Διαβάστε ακόμα:

Κουσούρι να είσαι υπάλληλος, λέει ο Ιβάν