Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΩΡ, ΟΧΙ Ο ΙΒΑΝ!

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ξαναγίνει. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και στην πιο γραφική χώρα του πλανήτη. Πουθενά. Ο αντιπρόεδρος μιας ομάδας, λέω για τον Σάββα Θεοδωρίδη του Ολυμπιακού, να απολύσει τον προπονητή αντίπαλης ομάδας, λέω για τον Τούντωρ του ΠΑΟΚ. Αυτό ακριβώς συνέβη.

Ιβάν Σαββίδης και Σάββας Θεοδωρίδης, με ποντιακό αίμα και οι δύο, συζητάνε πολιτισμένα και σε χαμηλούς τόνους. «Κύτταξε να φτιάξεις ομάδα...» συμβουλεύει φιλικά τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ο προ αμνημονεύτων χρόνων τερματοφύλακας.

-Μιλάω μαζύ σου, γιατί εσύ έχεις προσφέρει στο ποδόσφαιρο, αλλά λόγω ηλικίας πρέπει να τα έχεις χαμένα..., βγαίνει στον Σάββα από αριστερά ο Ιβάν.

Κι εκεί ο 81χρονος έριξε τη λυπητερή: «Ιβάν, το είπε και ο προπονητής σου, ότι λείπουν από τον ΠΑΟΚ παίκτες σαν του Ολυμπιακού... Μην περιμένετε περισσότερα από τον ΠΑΟΚ, όταν στην ομάδα δεν παίζουν κανένας Φορτούνης και Ιντέγε... Λόγια του Τούντωρ είναι αυτά, Ιβάν».

Αυτό ήταν! Εκεί τελείωσε ο Κροάτης προπονητής του ΠΑΟΚ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ιβάν... συνέχιζε να στηρίζει τον Τούντωρ, ο οποίος πράγματι αμέσως μετά την ήττα από τον ουραγό Πανθρακικό δήλωσε δημοσίως και επισήμως αυτά που απλά επανέλαβε ο Θεοδωρίδης.

Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έβγαλε... δελτίο τύπου με την... επιτυχία του να υποχρεώσει τον Ιβάν να σουτάρει τον προπονητή του. Καμμία εφημερίδα, κανένα site δεν ήξεραν τίποτα. Και πώς να ξέρουν μέχρι να «τα πούνε» Σάββας και Ιβάν.

Η συνέχεια γνωστή. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε το τέλος του Τούντωρ για απαξιωτικά σχόλια σε βάρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Προηγείται ο Μαρινάκης στις εκλογές της ΕΠΟ