Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΙΕΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ

πηγή: Intime
 

Τελείωσαν, λένε, το κεφάλαιο Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Ένα ακόμα ψέμα των μήντια. Πώς είναι δυνατόν να τελειώσει κάτι πριν καν αρχίσει! Έτσι είναι. Το κεφάλαιο Εσιέν δεν ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό. Και πώς θα μπορούσε να ξεκινήσει μ' έναν παίκτη τελειωμένο!

Αρπάκτηκαν, λέει, στο ντέρμπυ Εσιέν και Στραματσόνι. Επόμενο είναι αν η ομάδα, ο κόσμος, ο προπονητής περιμένει περισσότερα από κάποιον που δεν μπορεί να δώσει ούτε λίγα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ποια είναι;

Δεν γίνεται εγώ που δεν έχω μία να κάνω τον επιχειρηματία, τον διαπλεκόμενο. Ούτε να έχω απαίτηση να γίνει αποδεκτή η πρόταση γάμου που θα κάνω σε σταρ του Χόλυγουντ.

Το αταίριαστο γεννάει το πρόβλημα. Και δεν φταίει μονάχα η μία πλευρά. Όχι μονάχα ο Εσιέν. Φταίει και ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος του Παναθηναϊκού, τα πρωτοσέλιδα του Παναθηναϊκού που αποδέχθηκαν σαν παικταρά τον Εσιέν. Όχι σαν πρώην παικταρά.

Αν ήταν ακόμα παίκτης ο Εσιέν, αν δεν ήταν πρώην παικταράς ο Γκανέζος, δεν θα ερχόταν στον Παναθηναϊκό. Είναι τόσο απλό. Δεν το καταλαβαίνει αυτό; Όχι, δεν το καταλαβαίνει. Όπως δεν ήθελε να καταλάβει ότι ο Τσίπρας δεν μπορούσε να τον σώσει.

Μα, το παιδί είχε πει «ψηφίστε με και θα δείτε ότι θα κάνω τα μαγικά μου». Γιατί να φταίει μόνον ο Τσίπρας κι όχι αυτοί που μάσησαν ότι θα τους βγάλει από την κρίση.

Απέτυχε, λένε, η μεταγραφή Εσιέν. Άλλη χοντρομαλακία αυτή. Έρχεται κοτζάμ Εσιέν, τελειωμένος και στα 35 του, και περιμένεις να... πετύχει. Μαζύ του να πάρεις το πρωτάθλημα. Μου μοιάζει το ίδιο με την εκλογή πρωθυπουργού του Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

Η φρικτή αλήθεια για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός