ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Να θέλει να φτιάξει το γήπεδό της η ΑΕΚ και να εξαρτάται το έργο από κάποιον Σκουρλέτη. Φοβερά πράγματα. Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις την γρια γύφτισσα να σου πει πού θα ήταν σήμερα ο Σκουρλέτης αν δεν γινόταν κυβέρνηση ο Σύριζα. Ένας αποτυχημένος βιοπαλαιστής, που πάλευε για το μεροκάματο. Και βολεύτηκε ως κομματόσκυλο με το μισθό του Σύριζα για να τη βγάζει.

Επί του θέματος, που δεν είναι βέβαια αυτός ο Σκουρλέτης, επειδή ως υπουργός υπέγραψε το κωλόχαρτο και από καλοκαίρι άντε, επιτέλους, να ξεκινήσει το έργο. Και η ΑΕΚ να παίζει από το πρωτάθλημα 2018-19 στο δικό της γήπεδο. Στο σπίτι της. Στη Φιλαδέλφεια.

«Ιερό χώμα» για τους αεκτζήδες αυτό που κτίστηκε το γήπεδο. Έχει, όμως, καμμία σχέση η ΑΕΚ που φτιάξανε πριν 90 χρόνια οι ομογενείς με την αγαπημένη ομάδα σήμερα Ελλήνων σε Κρήτη και Θράκη, Μακεδονία και Μοριά, παντού; Μήπως έχει καμμία σχέση η περιοχή που πρωτοσηκώθηκε το γήπεδο με την ανοικοδόμηση της περιοχής;

Δεν ισχύουν αυτά. Για τον αεκτζή, τον οπαδό που εκείνο που τον συνδέει με την ομάδα είναι το συναίσθημα, το παρελθόν, η μνήμη, το γήπεδο πρέπει να γίνει ΕΚΕΙ, στη θέση του παληού.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο από τα δυο ρολόγια ήταν το σωστό;