ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

πηγή: Intime
 

Τούμπα, ΠΑΟΚ σε εύκολο ματσάκι με την Καλλονή. Τα παιδιά της Θύρας 4, έτσι κι έτσι μπάλλα δεν βλέπουν στο γήπεδο, δεν πάνε Τούμπα για να δουν ποδόσφαιρο. Εν όψει, λοιπόν, της συνάντησης με τον Κοντονή Σταύρο των Σαββίδη, Μελισσανίδη, Μαρινάκη, προβάρησαν τα καινούργια συνθήματά τους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να ξέρει ο μεγαλομέτοχος πως κοζάρουν τα πράγματα οι οργανωμένοι. Οι και τα μυαλά στα κάγκελα παοκτσήδες.

Όπως, λοιπόν, δεν γουστάρουν τον Κοντονή, άσχετο ότι οι περισσότεροι ψήφισαν Σύριζα, έτσι δεν γουστάρουν και τον Μαρινάκη, αλλά και τη συμμαχία του δικού τους με Μελισσανίδη και Αλαφούζο. Μιλάμε για τις παοκάρες, όχι απλά τους παοκτσήδες.

Τι μαλακίες, σου λένε οι παοκάρες, είναι αυτά, ότι είμαστε σύμμαχοι με τον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο. Πρόσεχε, Ιβάν, επειδή είσαι... αφελής, μην παραμυθιάζεσαι, αυτοί οι δύο θα σε δουλέψουν. Την πάρτη τους κυττάνε, όχι το γενικό καλό.

Παιδιά, είστε εκτός τόπου και χρόνου. Διαφωνείτε με τη «συμμαχία» του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Είστε οπαδοί μεγάλης ομάδας που θαρρείτε ότι είναι ικανή να πορευθεί μόνη της, να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις. Οκέυ. Ποιος, όμως, σας έδωσε την πληροφορία ότι πράγματι έχουν αλλάξει τα αίματά τους, ότι έχουν δώσει όρκους πίστεως οι σύντροφοι Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος.

Ποια συμμαχία; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Ούτε και μπορεί να υπάρξει.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φταίει 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ