ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Κακώς τους λένε χούλιγκαν του Παναθηναϊκού. Κάκιστα. Τι θα πει είναι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού;Έχεις να κάνεις με χαμένα κορμιά. Με ρεμάλια του κερατά. Το χειρώτερο είναι να τους διακρίνεις σε παοκτσήδες και αεκτζήδες. Σε βάζελους και γάβρους.

Αναφέρομαι στον τραμπουκισμό άγρια χαράματα στην Λευκάδα. Τα 'σπασαν ό,τι βρέθηκε μπροστά τους. Ποιοι; Είναι λάθος τεράστιο, είναι η βλακεία να λες ότι ήντουσαν «παναθηναϊκοί», ότι στο όνομα του Παναθηναϊκού, έκαναν επίθεση στο ξενοδοχείο φίλων του Ολυμπιακού.

Μιλάμε για μια φυλή που ανεξάρτητα με τα χρώματα της φανέλλας που φοράνε είναι μία. Όλοι τους είναι μια φάρα. Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, Αεκτζήδες, Παοκτσήδες, Αρειανοί. Σκοτώνονται οι μεν, με τους δε. Το ποδόσφαιρο δεν τους έχει ανάγκη. Αυτοί, οι ινδιάνοι, κάθε ράτσας, είναι μια φυλή και έχουν ανάγκη το ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα μια ομάδα έχουν ανάγκη για να κάνουν το «παιχνίδι» τους.

Στην Λευκάδα στο φάιναλ φωρ μπάσκετ γυναικών. Χαίρετε, δηλαδή. Αυτοί, όμως, όπως είπαμε, έχουν την ανάγκη να εκφραστούν. Θυμίζω ότι σε αγώνα γυναικών φάγανε τον Φιλόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα για ...στοίχημα