Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Για τον αριστερό, τον ιδεολόγο και όχι τον τυχοδιώκτη αριστερό, δεν έχει καμμία σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Ούτε ο αληθινός αριστερός, όχι ο μαϊμού αριστερός, περιμένει το καλύτερο επειδή θα αλλάξει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Ο πρόεδρος του κόμματος. Ο αρχηγός της αστυνομίας. Ο διοικητής του νοσοκομείου.

Ο γνήσιος, ο καθαρός αριστερός, όχι ο σκάρτος, όχι το λαμόγιο της αριστεράς, παλεύει με όπλο τις ιδέες και τις αρχές του. Δεν περιμένει, δηλαδή, την αλλαγή, το καλύτερο αύριο από τον... αρχηγό, τον ηγέτη, τον μπροστινό, τον μίστερ βιτρίνα. Αυτά αφορούν τα αστικά κόμματα. Τους αναλώσιμους πολιτικούς.

Τι μπορεί να αλλάξει στην ΕΠΟ αν φύγει ο Γκιρτζίκης κι έρθει ένας άλλος Γκιρτζίκης; Έστω, όμως, ότι πράγματι με τον νέο πρόεδρο που θα επιλέξουν οι... Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης, κάτι καλύτερο θα προκύψει. Αν συμβεί αυτό, τότε θα αποδειχθεί ότι είναι μια σκέτη μπαρούφα αυτό που λέγεται, που νοείται αριστερά.

Είναι η ντροπή της αριστεράς, ένας αριστερός να παρουσιάσει ως «κυβερνητικό έργο» της πραξικοπηματική αντικατάσταση ενός εκλεγμένου προέδρου με την «εκλεκτική» επιλογή ενός άλλου που θα έχει τη σύμφωνη γνώμη μόνον τριών ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Κρυφός θαυμαστής του Μουσολίνι ο Κοντονής Σταύρος