ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ «3» ΜΕ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειάζεται ο υπερκοριός της ΕΥΠ για να μάθεις τι πρόκειται να συμβεί σ' αυτήν την έξω από κάθε σοβαρότητα συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού με τα αφεντικά τριών
ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών. Από τη μία ο Κοντονής Σταύρος, που δεν ξέρει τι θέλει, που δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι και γι' αυτό ξέπεσε στο να αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα στη διαμάχη του Μαρινάκη με τους Αλαφούζο, Σαββίδη και Μελισσανίδη. Και από την άλλη είναι οι τέσσερις επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν για πάρτη τους το πρωτάθλημα. Για να ξέρουμε τι λέμε.

Το πρωτάθλημα θέλει ο Σαββίδης. Όπως ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης. Και θεωρούν ότι το πρωτάθλημα το παίρνει ο Μαρινάκης διότι κάνει κουμάντο στην ΕΠΟ. Να, λοιπόν, τι θα πει η ξευτύλα της αριστεράς που λέγεται Κοντονής Σταύρος στη «συνάντηση εργασίας».

ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Κύριε Μαρινάκη, έχετε πρόβλημα αν πρόεδρος στην ΕΠΟ δεν είναι ο Γκιρτζίκης.

«Κανένα πρόβλημα...» θα πει ο χοντρός και τα γένεια του θα κρύβουν το γέλιο του που προσπαθεί να πνίξει.

ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Κύριε Μαρινάκη, έχετε αντίρρηση να είναι νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ κάποιος που θα προτείνει ο κύριος Σαββίδης με τον κύριο Μελισσανίδη.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Κανένα πρόβλημα, αρκεί να συμφωνήσει και ο απών κύριος… Αλαφούζος. Πρόβλημα, κύριε υπουργέ, θα έχω πράγματι αν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν συμφωνεί με τον πρόεδρο επιλογής των άλλων δύο κυρίων».

Κατενθουσιασμένος διότι στέφεται με απόλυτη επιτυχία η... πολιτική του παρέμβαση, ο Κοντονής Σταύρος απευθύνεται στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

-Κύριε Σαββίδη, επιμένετε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από την Θεσσαλονίκη;

«Όχι, δεν επιμένω, άλλαξα γνώμη...».

-Ποιον θέλετε στη θέση του Γκιρτζίκη;

«Εσάς, σύντροφε Κοντονή! Μόνο μ' εσάς στην ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα παίζετε στα ίσα...».

Πέρασαν 47 δευτερόλεπτα απόλυτης σιωπής και αμέσως ένας Κοντονής Σταύρος σε κατάσταση υστερίας φώναζε, πετώντας το τασάκι από εμπρός του, το στυλό του, ένα ποτήρι
διαμαρτυρόμενος στους τρεις παριστάμενους.

-Με δουλεύετε, κύριοι! Εγώ σας μιλάω σοβαρά κι εσείς κάνετε πλάκα...

Διαβάστε ακόμα:

Το σκάνδαλο Μαρινάκη