Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Επειδή πέφτει πολύ υποκρισία και κάποιοι κρύβουν λόγια για την περιβόητη και μη πραγματοποιηθείσα συνάντηση των μεγάλων ΠΑΕ, στο γραφείο του Κοντονή Σταύρου, έχει την αξία της η δημόσια τοποθέτηση της ΑΕΚ. Ο υφυπουργός, που τελικά κάθισε στο παγωτό, λέει τα δικά του. Τα παραμυθάκια του. Για να μη κατηγορηθεί ότι παρεμβαίνει, ότι επιχειρεί να υπονομεύσει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ.

Από την άλλη, ο Μελισσανίδης είναι ξεκάθαρος. Με μια κουβέντα, για να μην αναφέρουμε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο τιγρης λέει:

Το ποδόσφαιρο είναι σε τέλμα. Δεχθήκαμε την πρόσκληση του υφυπουργού και την ατζέντα του στη συνάντηση γιατί συμφωνούμε να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ, να οριστεί άλλη Επιτροπή Διαιτησίας κι άλλο προεδρείο στη σούπερ ληγκ. Δεν δεχθήκαμε να λάβουμε μέρος στη συνάντηση για… επικοινωνία.

Τι εννοεί ο τίγρης; Ότι ο Κοντονής έστησε πρόχειρα και απρογραμμάτιστα μια συνάντηση κορυφής, όχι για να βγει αποτέλεσμα, αλλά μόνον για... επικοινωνία. Για δημόσια προβολή του. Για να καπηλευθεί την αγωνία των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για καθαρό πρωτάθλημα.

Ύστερα είναι και το άλλο. Πώς θα την άλλαζε τη διοίκηση της ΕΠΟ ο Κοντονής. Επί του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ το υπουργείο αθλητισμού με χρήματα και άλλες δημοκρατικές μεθοδεύσεις, απειλές, εκβιασμούς, κέρδιζε τις εκλογές της ΕΠΟ. Ο Κοντονής Σταύρος θα κάνει το χατήρι των Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου, Μαρινάκη, έστω με τη συναίνεσή τους, να βγάλει διοίκηση στην ΕΠΟ της αρεσκείας του; Και θα το καταφέρει αυτό ο Κοντονής Σταύρος ποντάροντας ότι οι βλαχοπρόεδροι των Ενώσεων θα επηρεαστούν από την… αλήθεια του αθλητικού προγράμματος του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί  ο Νταϊφάς πούλησε τον Κοσκωτά