ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ... ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

πηγή: Intime
 

Μη μπλέξεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μην τα βάλεις με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, δεν έχεις πιθανότητα να… μη βγεις χαμένος. Είδες τι έπαθε ο Κοντονής Σταύρος. Χάλασε της υπουργάρας την πιο μεγάλη μέρα της ζωής του. Πώς και πώς ο συριζαίος περίμενε τη συνάντηση με τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη. Θα ήταν η αποθέωσή του.

Λίγο το 'χεις; Ποιο προσφυγικό και μεταναστευτικό. Ποιο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό. Ποιο Μακεδονικό, μνημόνιο, τρόικα και όλα αυτά που περνάνε σε δεύτερη μοίρα, στη σκιά της «ιστορικής συνάντησης» στο γραφείο του Κοντονή Σταύρου. Και να, που ο Αλαφούζος τίναξε στον αέρα το πιο αβανταδόρικο γεγονός της υπουργικής θητείας του Κοντονή Σταύρου.

Πρώτα, ο Αλαφούζος αρνήθηκε να πάει στη «συνάντηση». Τι να πάω να κάνω, σου λέει. Δεν πρόκειται να βγει τίποτα. Και να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη; Ποτέ.

Ο Αλαφούζος, όμως, δεν έμεινε εκεί. Είπαμε. Μη μπλέξεις με άνθρωπο που 24 ώρες την ημέρα ασχολείται με το αντικείμενό του. Με τον Παναθηναϊκό. Που δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Μαρινάκη. Που έχει εγκαταλείψει το κανάλι στην τύχη του και τα δίνει όλα μόνον για το θέμα Παναθηναϊκός.

Δεν είναι Μελισσανίδης ο Αλαφούζος, ούτε Σαββίδης, που έχουν και τις δουλειές τους. Ο «εχθρός» του Μαρινάκη είναι σε διαρκή ετοιμότητα για την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό. Και με τη μόνιμη αγωνία πως θα «ξεμπροστιάσει» τον Μαρινάκη.

Τα κατάφερε ο Αλαφούζος να πείσει τον προϊστάμενο εισαγγελίας να ειδοποιήσει τον Μαρινάκη να μην πάει στη συνάντηση του υφυπουργού με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη. Η πιο μεγάλη νίκη του Αλαφούζου. Την έφερε και στον Μαρινάκη και στον Κοντονή. Που η συνάντηση στο γραφείο του έκατσε φιάσκο.

Νόμιμα ενήργησε στον Ντογιάκο ο Αλαφούζος. Δεν ανατίναξε κανένα φούρνο. Απλά ενημέρωσε σχετικά τον δικαστικό λειτουργό, για το παράνομο του πράγματος, την ‘’αντικανονικότητα’’ της παρουσίας Μαρινάκη στο γραφείο Κοντονή.

Διαβάστε ακόμα:

Κόκκινη κάρτα Ντογιάκου σε Κοντονή!!!