ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΛΟΓΕΡΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑ

πηγή: Intime
 

Κάτι συμβαίνει στον Ευάγγελο Μαρινάκη. Κάτι ολότελα προσωπικό. Το φανερώνουν τα μαλλιά στο... πρόσωπό του, εννοώ η γενειάδα του, που δεν είναι απλά ένα μούσι ατημέλητο. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού λες και κυκλοφορεί ως ναυαγός σε νησί ερημικό. Για ποιο λόγο.

Είχαμε συνηθίσει με τρίχες στο σαγώνι τον Μαρινάκη και στην... ευρύτερη περιοχή κάτω από τα μάγουλά του, αλλά το πράμα έχει ξεπεράσει τα όρια. Το γένειον του εφοπλιστή έχει παρααγριέψει, τόσο που θα εντυπωσίαζε έναν άνθρωπο των σπηλαίων. Ακόμα κι έναν ιερομόναχο του Αγίου Όρους.

Αισθάνεται ωραία ο Μαρινάκης με τόσο πλούσια... βλάστηση στη φάτσα; Υπονοεί κάτι; Κάποιον συμβολισμό επιδιώκει να περάσει διότι ως δημόσιο πρόσωπο όπου βρίσκεται τον ακολουθούν οι κάμερες. Μήπως αύριο, μεθαύριο σκέπτεται να ξυριστεί... σα γαμπρός αφού προηγούμενως βιώσει μία τόσο extreme κόμμωση στο… πρόσωπο.

Συνήθως στον μουσάτο είναι αρκετό να καλύπτει, να κρύβει το σαγώνι του. Κι αν αφήνει να μεγαλώσει το μούσι μέχρι το μήλο του Αδάμ, όχι μεγαλύτερο μήκος, το περιποιείται, το διατηρεί μυτερό προς τα κάτω. Ο Μαρινάκης που δεν φοβάται μήπως κανείς τον αρπάξει από τα γένεια του, τόσο πολλά είναι, αδιαφορεί για την άγρια... χορταριά του.

Μήπως «φταίει» για την πρωτόγονη γενειάδα του Μαρινάκη το ότι είναι υπόλογος για ενέργειές του στο ποδόσφαιρο; Και τα αφρόντιστα γένεια του αποτελούν μια διαμαρτυρία για τις άδικες κατηγορίες τόσο της δικαιοσύνης, όσο και του οπαδικού κόσμου των εκτός Ολυμπιακού ομάδων. Μόνο το ράσο λείπει από τον Μαρινάκη για να μοιάζει εντελώς ένας αθώος αναχωρητής από τα εγκόσμια.

Λες; Μήπως ετοιμάζει τον κόσμο, τον άδικο κόσμο, για την αυτοαπόσυρσή του από το ποδόσφαιρο. Προς το παρόν για τίποτα δεν είσαι απολύτως σίγουρος.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόσκληση σε Μαρινάκη από Κοντονή σε ουζερί!