ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

 

Η κυρία Ελένη Αυλωνίτου υπήρξε πρωταθλήτρια κολύμβησης. Σίγουρα μέσα στις 5-10 μεγαλύτερες Ελληνίδες της πισίνας. Μια ζωή αριστερή η 58χρονη σήμερα βουλευτίνα του Σύριζα, που έχει το θράσος να καταγγέλνει τον Κοντονή Σταύρο επειδή αρνείται να την συναντήσει. Και επειδή δεν ανέχεται τέτοια συντροφική συμπεριφορά από τον υφυπουργό αθλητισμού, η κυρία Ελένη Αυλωνίτου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη μάνα του λόχου, στον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα.

Η κυρία Αυλωνίτου διαφωνεί με την απόφαση του Κοντονή Σταύρου να καλέσει τους προέδρους των «4» ΠΑΕ για να μιλήσει μαζύ τους για τη διαιτησία. «Είναι σα να αποδέχεται ο σύντροφος Κοντονής ότι αυτοί, οι εκπρόσωποι των ομάδων ορίζουν τους διαιτητές».

Γιατί ο Κοντονής Σταύρος δεν δέχεται να συναντήσει την Αυλωνίτου; Άσε τι λέει η ίδια. Ότι «ο Κοντονής δεν μπορεί να την καταργήσει, διότι ο λαός την τίμησε με τη ψήφο του». Δηλαδή, τι; Αν και οι 300 της Βουλής θέλουν ραντεβού με τον υφυπουργό, θα χάσει το χρόνο του αυτός με 300 άχρηστα ραντεβού.

Ύστερα είναι και το άλλο. Εντάξει, ο λαός έβγαλε βουλευτίνα την Αυλωνίτου. Τον Κοντονή Σταύρο ποιος τον έβγαλε; Όχι, βέβαια, ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος. Κι αυτόν ο λαός τον τίμησε.

Κι εγώ να ήμουν στη θέση του Κοντονή δεν θα έχανα το χρόνο μου να μιλάω με την Αυλωνίτου. Στο φινάλε και φωτογραφίες να μας έβγαζαν, ούτε μία θα δημοσιευότανε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοσκωτάς και τα ρουμπίνια Β' Εθνικής