ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ

πηγή: Intime
 

Η κουβέντα που περισσότερο από κάθε άλλη διασύρει την Ελλάδα της πολιτικής είναι αυτή που έβγαλε μπροστά στις κάμερες ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος.

-Έχω εντολή από τον Τσίπρα να κάνω κάθαρση στο ποδόσφαιρο...

Αυτή η φράση του υφυπουργού είναι η απόλυτη επίθεση στην Ελλάδα της δημοκρατίας. Στην Ελλάδα της Ευρώπης. Η επιχείρηση ενάντια στη διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου εμφανίζεται από την ίδια την κυβέρνηση ότι είναι θέμα προσωπικής εντολής του κυρίου Αλέξη Τσίπρα που τυγχάνει να 'ναι πρωθυπουργός.

Αν δεν ήταν ο Τσίπρας προϊστάμενός του, ο Κοντονής Σταύρος θα τον αγνοούσε, διότι ο Ζακυνθινός πολιτικός είναι στέλεχος κόμματος με αρχές και μέσα σ' αυτές δεν προβλέπεται η... κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Ούτε, άλλωστε, στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος αναφέρεται η... εντολή για κάθαρση. Αν υπήρχε τέτοιο πράμα, δεν θα χρειαζόταν να το απαιτήσει ο Τσίπρας από τον υφυπουργό του.

Να μας πει ο Τσίπρας γιατί θέλει... κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Γιατί ζήτησε από τον Κοντονή να κάνει κάθαρση. Μη μας δουλέψει ο πρωθυπουργός ότι η κάθαρση είναι αίτημα... λαϊκό. Αυτό το παραμύθι ότι «Έχω εντολή από τον λαό». Αυτά δεν πιάνουν.

Μη μας πει ότι πηδάει τον λαό με φόρους ο Τσίπρας διότι έχει τέτοια εντολή από τον... λαό. Μιλάμε σοβαρά. Όπως ο λαός δεν ζήτησε υπερφορολόγηση, όπως δεν ζήτησε μείωση των συντάξεων, όπως δεν ζήτησε να... μη σχίσει τα μνημόνια, έτσι δεν ψήφισε Σύριζα για να παίζουν σπαθί οι διαιτητές στα γήπεδα.

Λοιπόν; Γιατί ξεκίνησε με «προσωπική εντολή» Τσίπρα στον Κοντονή Σταύρο η επιχείρηση κάθαρση, η οποία ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, όπως με βλέπεις και σε βλέπω, ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα. Η κάθαρση θα πραγματοποιηθεί μόνον με τα λόγια, μέχρι εκεί.

Διαβάστε ακόμα:

Προσκυνημένοι πρόεδροι στους χούλιγκαν