ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ GREXIT Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Φοβερά πράγματα. Στο πνεύμα της αντιπολίτευσης που κάνει αλά παλαιού ΠΑΣΟΚ και σαν κυβέρνηση ο Σύριζα, ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος το 'χει ρίξει στην αντίσταση ενάντια στην... ΕΠΟ. Και ενάντια στην FIFA. Άπαιχτη γραφικότης. Συμπέρασμα; Με grexit κινδυνεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποιος ασχολείται! Το ζήτημα, βέβαια, δεν είναι ότι θα αποκλειστούν η εθνική ομάδα και οι ΠΑΕ από τις διεθνείς διοργανώσεις. Καλώς να προκύψει κάτι τέτοιο. Γιατί, όχι. Αν αυτό είναι απόφαση της Ελλάδος. Της ελληνικής κυβέρνησης.

Η ξευτύλα, ο παγκόσμιος διασυρμός είναι να σε πετάξουν έξω οι ξένοι, οι διεθνείς οργανισμοί της μπάλλας. Και ποιος παίρνει μετά σοβαρά τον Κοντονή Σταύρο με το πολυμεταχειρισμένο μπαλαμούτι ότι... αγωνίζεται για την κάθαρση με εντολή Τσίπρα. Ούτε στην Ταγκανίκα.

Ήρθαν, λοιπόν, οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας FIFA και της ευρωπαϊκής UEFA και συζήτησαν το πράμα με τον Έλληνα υφυπουργό. Να, με στυλ τηλεγραφικό, πώς έφθασε μέχρι εδώ η δουλειά.

1. Ο Κοντονής Σταύρος, όπως όλοι οι προκάτοχοί του, ανέλαβε να... πατάξει τη βία στα γήπεδα, όμως παρά τις... προσπάθειες και της κυβέρνησης Σύριζα το κάθε ντέρμπυ… προγραμματίζεται να γίνει κόλαση από τις ΠΑΕ, τα ΜΜΕ, με τη βοήθεια και της εξέδρας.
2. Επειδή ο Κοντονής Σταύρος «κάτι» πρέπει να κάνει, να δείξει ο άνθρωπος ότι «υπάρχει», ότι έχει ρόλο στο έργο, ρίχνει καμπάνες στις ΠΑΕ, διακόπτει το πρωτάθλημα, ματαιώνει το κύπελλο. «Μέτρα» χωρίς αποτέλεσμα.
3. FIFA και UEFA ζήτησαν από τον Έλληνα υφυπουργό να πάρει πίσω την απόφασή του για την διακοπή της συνέχειας του κυπέλλου, διαφορετικά θα θεωρηθεί πως αδικαιολόγητα παρενέβη στο χώρο του ποδοσφαίρου.
4. Ο Κοντονής Σταύρος παίζει στα «σίγουρα». Αν η FIFA αποφασίσει το grexit, αυτός θα πει ότι οι διεθνείς οργανισμοί του ποδοσφαίρου… παρεμβαίνουν στην Ελλάδα και ο ίδιος θα... συνεχίσει τον αγώνα για την κάθαρση.

Ποιον αγώνα; Τον λογοτεχνικό. Τον ρητορικό. Με τα καθημερινά σαλιαρίσματα.

Διαβάστε ακόμα:

Το Grexit δεν είναι απειλή ...φιλολογική