Η ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΚΑΘΑΡΣΗ

πηγή: Intime
 

Είναι τουλάχιστον γελοίο ο υφυπουργός αθλητισμού να ζητάει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να... φύγει. Το ακόμα περισσότερο γελοίο είναι να... πάρει πρωτοβουλίες η ΕΠΟ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό λειτουργό. Κι όμως, αυτά τα εντελώς ασόβαρα λέγονται ολότελα σοβαρά.

1. Ότι μια... άλλη εκλεγμένη διοίκηση από το ΊΔΙΟ εκλογικό σώμα της ΕΠΟ θα είναι... διαφορετική.
2. Ότι εγώ ως υφυπουργός αθλητισμού ό,τι είχα να κάνω το έκανα και για να βγούμε από την κρίση, την οποία εγώ προκάλεσα, θα χρειαστεί η… ΕΠΟ να κάνει τούτο και το άλλο.

Ποιό είναι το πλέον κρίσιμο ζήτημα; Δεν υπάρχει κριτική. Δεν υπάρχουν υπογραφές με ισχυρή και συντριπτική άποψη. Να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Κυκλοφορούν στην πιάτσα οι θέσεις του... Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Λες κι αυτές οι εταιρείες είναι εκτός κόλπου. Άσχετες. Ανεύθυνες.

Βεβαίως η ΕΠΟ είναι για τα μπάζα. Είναι εκλεγμένη, όμως. Όπως εκλεγμένος είναι ο Σύριζα που μας έχει ψοφήσει στους φόρους. Γι' αυτό ήρθε ο Τσίπρας; Όχι, βέβαια. Δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός του μνημονίου. Τι ήθελε; Η ερώτηση είναι μαλακισμένη.

Τι θα πει γιατί ήθελε να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας; Επειδή ήθελε να γίνει πρωθυπουργός. Και δεν έγινε μόνος του. Τον έκαναν οι Έλληνες. Πώς, λοιπόν, θα του πεις «Φύγε»; Επειδή βάζει φόρους. Μα, το παλληκάρι δεν ήρθε για να ψάχνει πως να βάζει πιο πολλούς φόρους. Ήρθε για να μείνει. Και για να μείνει, όσο αντέξει, βάζει φόρους. Επειδή δεν είναι σε θέση να βρει αλλοιώς λεφτά.

Τι λέει ο υφυπουργός αθλητισμού; Για να γίνει η κάθαρση οφείλει η ΕΠΟ να πάρει πρωτοβουλίες. Να κάνει, δηλαδή, εκείνα που δεν μπορώ να κάνω εγώ. Και είπαμε, όλες αυτές τις παπαρδέλες τις λένε στα σοβαρά. Με γλώσσα... πολιτική. Πολιτικοποιημένη.

Το καθήκον της ΕΠΟ είναι να κάνει κάθαρση και η ευθύνη του υφυπουργού είναι να... υπενθυμίζει στην ΕΠΟ το καθήκον της.

Να σου πω κι εγώ το σοβαρό σχόλιό μου. Να γίνει πρωθυπουργός ο Γκιρτζίκης. Γιατί; Για να του ζητάω ως υπεύθυνος πολίτης να πάρει πρωτοβουλίες.

Διαβάστε ακόμα:

Αναμένεται το χάος με το Grexit